Studieliv i Slagelse

Her kan du læse om nogle af de tiltag, der gør det spændende at studere i Slagelse

Slagelse Kommune er en uddannelsesby med ca. 8.000 studerende fordelt på uddannelsessteder som gymnasium, handelsskole, erhvervsskoler, professionshøjskole, erhvervsakademi og universitet.

Kommunen ønsker at styrke studielivet for de mange studerende, og vi har i den forbindelse lavet en række tiltag, som skal gøre det attraktivt at være studerende i Slagelse Kommune.

Studiebyen Slagelse

For at styrke indsatsen med at gøre Slagelse til en førende studieby, har kommunen i tæt samarbejde med aktører og interessenter fra erhvervslivet, detailhandlen og uddannelsesinstitutionerne udarbejdet Studiebyen Slagelse - potentialekatalog.
Publikationen skal give en fælles retning for indsatser, branding og kommunikation, så Slagelse kan tiltrække studerende, investeringer og virksomheder. Læs publikationen her:

Campus Slagelse

Slagelse Kommunes campusprojekt er sat i værk for at skabe attraktive byrum med studiefaciliteter, som skal bygge bro mellem byens studerende, borgere, forskere, iværksættere og det etablerede erhvervsliv. Det gamle posthus ved Slagelse Station vil binde campusområdet sammen med bymidten. Læs mere på Campus Slagelses side: 

Forskningens Døgn

Som en del af den årligt tilbagevendende og landsdækkende videnskabsfestival Forskningens Døgn er Slagelse Kommune også klar hvert år med begivenheder, oplæg og happenings. Arrangementerne foregår altid i samarbejde med de videregående uddannelsesinstitutioner. 

Du kan følge med, når nye arrangementer for Forskningens Døgn slås op på Forskningens Døgns hjemmeside:

Siden er sidst opdateret 25. november 2020