Studieliv i Slagelse

Her kan du læse om nogle af de tiltag, der gør det spændende at studere i Slagelse

Slagelse Kommune er en uddannelsesby med ca. 8.000 studerende fordelt på uddannelsessteder som gymnasium, handelsskole, erhvervsskoler, professionshøjskole, erhvervsakademi og universitet.

Kommunen ønsker at styrke studielivet for de mange studerende, og vi har i den forbindelse lavet en række tiltag, som skal gøre det attraktivt at være studerende i Slagelse Kommune.

Studieby Slagelse

For at styrke indsatsen med at gøre Slagelse til en førende studieby, har kommunen i tæt samarbejde med aktører og interessenter fra erhvervslivet, detailhandlen og uddannelsesinstitutionerne udarbejdet Studiebyen Slagelse - potentialekatalog.
Publikationen skal give en fælles retning for indsatser, branding og kommunikation, så Slagelse kan tiltrække studerende, investeringer og virksomheder. Læs publikationen her:

Portal til studerende 

På hjemmesiden kan du læse om studierelevant indhold. Hvilke uddannelser finder jeg i Slagelse? Hvor kan jeg dyrke sport og idræt? Hvilke fællesskaber findes på de forskellige studier?  

Hjemmesiden er til dig der er studerende - ny eller nuværende. Eller hvis du er nysgerrig på, at lære mere om hvad Slagelse som studie- og uddannelsesby er for en størrelse. Vi arbejder løbende på at udvikle siden. Kontakt os via hjemmesiden, hvis der er noget indhold du savner.  

Forskningens Døgn

Som en del af den årligt tilbagevendende og landsdækkende videnskabsfestival Forskningens Døgn er Slagelse Kommune også klar hvert år med begivenheder, oplæg og happenings. Arrangementerne foregår altid i samarbejde med de videregående uddannelsesinstitutioner. 

Du kan følge med, når nye arrangementer for Forskningens Døgn slås op på Forskningens Døgns hjemmeside:

Siden er sidst opdateret 31. maj 2022