Studieliv i Slagelse

Her kan du læse om nogle af de tiltag, der gør det spændende at studere i Slagelse

Slagelse Kommune er en uddannelsesby med ca. 8.000 studerende fordelt på uddannelsessteder som gymnasium, handelsskole, erhvervsskoler, professionshøjskole, erhvervsakademi og universitet.

Kommunen ønsker at styrke studielivet for de mange studerende, og vi har i den forbindelse lavet en række tiltag, som skal gøre det attraktivt at være studerende i Slagelse Kommune.

Studiebyen Slagelse

For at styrke indsatsen med at gøre Slagelse til en førende studieby, har kommunen i tæt samarbejde med aktører og interessenter fra erhvervslivet, detailhandlen og uddannelsesinstitutionerne udarbejdet Studiebyen Slagelse - potentialekatalog.
Publikationen skal give en fælles retning for indsatser, branding og kommunikation, så Slagelse kan tiltrække studerende, investeringer og virksomheder. Læs publikationen her:

Studielivspuljen

Her kan du søge tilskud til events og aktiviteter, der styrker studielivet i Slagelse. Læs mere og søg tilskud på studielivspuljens side:

Campus Slagelse

Slagelse Kommunes campusprojekt er sat i værk for at skabe attraktive byrum med studiefaciliteter, som skal bygge bro mellem byens studerende, borgere, forskere, iværksættere og det etablerede erhvervsliv. Det gamle posthus ved Slagelse Station vil binde campusområdet sammen med bymidten. Læs mere på Campus Slagelses side: 

Forskningens Døgn

Som en del af den årligt tilbagevendende og landsdækkende videnskabsfestival Forskningens Døgn er Slagelse Kommune selvfølgelig også klar hvert år med begivenheder, oplæg og happenings i Kommunens byer. Under vores nyheder kan du se eksempler på begivenheder ved Forskningens Døgn i Slagelse:

Du kan følge med, når nye arrangementer for Forskningens Døgn slås op på Forskningens Døgns hjemmeside:

Siden er sidst opdateret 5. september 2019