Uddannelsernes fællescase 2017

Siden 22. september har 179 studerende fra hele seks studieretninger arbejdet som udviklingsafdeling for virksomheden ANYgroup.

Det har resulteret i en række spændende projekter, som de studerende vil præsentere for virksomheden, dommerpanel og andre interesserede gæster på finaledagen den 27. november.

Arrangementet er åbent for interesserede virksomheder, studerende, undervisere, familie og venner, samt relevante interessenter indenfor sundhedsinnovation og eksport.

Arrangementet finder sted fra kl. 9.00 - 13.30 i:

  • det tidligere Netto ved SDU, Søndre Stationsvej 28, 4200 Slagelse

De studerende og dommerpanelet møder kl. 9.00, gæster og tilhører kl. 10.00.

Det er gratis at deltage i arrangementet, men tilmelding er nødvendig af hensyn til forplejning. (både gæster og studerende skal tilmelde sig her)

Du kan møde projekterne på ”markedspladsen”, hvor de studerende står klar til at fortælle mere om projekterne. Se program og beskrivelse her.

Om Uddannelsernes Fællescase 2017

Hele seks uddannelser og 179 studerende deltager i årets uddannelsescase, det er rekord for den lokale studiekonkurrence, hvor studerende skal virke som udviklingsafdeling for en lokal virksomhed.

For tredje år i træk, afholder Slagelse Kommune konkurrencen i samarbejde med uddannelsesinstitutionerne. I år er det virksomheden ANYgroup, og virksomhedens løsning IntelligentCARE, som de studerende skal agere udviklingsafdeling for. Virksomheden har udviklet den nye generation af kaldesystemer, som f.eks. kan alarmere plejepersonalet, hvis en dement forlader sin seng, åbner døren eller forlader plejecenteret. IntelligentCARE er bl.a. baseret på automatisk nødkald via sensorer, som samtidig kan opsamle viden om adfærd og søvn. De studerendes opgave er, at finde ud af, hvordan man kan videreudvikle den løsning. CEO Henrik Klode er spændt på at se, hvilke ideer de studerende kommer med.

- Vi er meget glade og ikke mindst beærende over, at være udvalgt som virksomhed til Uddannelsernes Fællescase. Det er et rigtig spændende projekt, og vi er meget spændte på at se og høre de studerendes vinkel på vores virksomhed. Vi har store forventninger til projektet og er meget begejstrede for den store opbakning fra de mange forskellige uddannelser, og vi ser projektet som en helt unik mulighed for at få nogle friske øjne på vores virksomhed og forretningsområde, siger Henrik Klode, CEO ANYgroup.

De studerende er fra Professionshøjskolen Absalon, Syddansk Universitet i Slagelse og Erhvervsakademi Sjælland, og er ved at uddanne sig på så forskellige uddannelser som multimediedesigner, sygeplejerske, pædagog, socialrådgiver, marketing og kommunikation.

Siden er sidst opdateret 25. november 2020