Hvem har leveret Årets idrætspræstation?

Deltag i afstemningen om, hvem der skal vinde prisen Årets idrætspræstation

Afstemningen er nu slut

Afstemningen sluttede den 22. marts kl. 14, og du kan derfor ikke længere afgive din stemme.

Formål med prisen

Slagelse Kommune uddeler i samarbejde med Sjællandske den prestigefyldte pris Årets Idrætspræstation, som går til den udøver/det hold fra foreningslivet, som borgerne mener, har leveret den største sportspræstation i det forgangne kalenderår.

Der kan både være tale om idrætspræstationer, der har kastet medaljer, pokaler og rekorder af sig, og helt andre typer af ekstraordinære og inspirerende idrætspræstationer.

De nominerede til årets pris er

Alle borgere og foreninger i kommunen har gennem de seneste måneder kunnet indstille kandidater til prisen.

Og følgende udøvere/hold er blevet indstillet til prisen:

Stem på din favorit

Du finder afstemningen i den røde boks. Bemærk at kun én stemme pr. IP-adresse vil blive medregnet, når vi tæller stemmer op. Det er således kun din første stemme, der tæller, uanset hvor mange gange du stemmer.

Udover denne afstemning kan du også stemme via afstemningen på Facebook-siden Hvad sker der i Slagelse.

Vi skal modtage din stemme senest tirsdag den 22. marts 2022 kl. 14.00. Herefter lukker afstemningen.

Vinderen er den udøver/det hold, som har modtaget flest stemmer ved fristens udløb.

Tidligere vindere

• 2021: Emil Lindebjerg Kot (Korsør Amatør Bokseklub)
  • 2020: Karoline Sloth Kjær (Slagelse Rideklub)
  • 2019: Line Grubak (Slagelse Garnison Idrætsforening)