Hvem har leveret Årets idrætspræstation?

Deltag i afstemningen om, hvem der skal vinde prisen Årets idrætspræstation

Til Slagelse Guld den 25. april 2018 uddeler Slagelse Kommune i samarbejde med Sjællandske den prestigefyldte pris Årets Idrætspræstation, som går til den udøver/det hold fra foreningslivet, som borgerne mener, har leveret den største sportspræstation i det forgangne kalenderår.

Ordet præstation skal forstås bredt, og det er således ikke et krav, at personen/holdet har vundet noget. Der kan også være tale om en anden type af bemærkelsesværdig, inspirerende eller overraskende præstation.

Sidste år gik prisen til Slagelse Hockey Klubs herrehold. Og året før var det VK Vestsjællands herrehold, som sluttede øverst på skamlen.

De nominerede til prisen er

Alle borgere og foreninger i kommunen har gennem de seneste måneder haft mulighed for at indstille kandidater til prisen. Og følgende kandidater er blevet indstillet til prisen Årets Idrætspræstation:

Stem på din favorit

Du finder afstemningen i den røde boks. Det er kun muligt at stemme én gang, og kun en stemme pr. IP-adresse vil derfor blive talt med, når vi tæller stemmer op.

Vi skal modtage din stemme senest tirsdag den 17. april 2018 kl. 12. Herefter lukker afstemningen. Vinderen er den udøver/det hold, som har modtaget flest stemmer ved fristens udløb.

Hvem der har vundet prisen, afsløres under Slagelse Guld.

Siden er sidst opdateret 17. april 2018