Hvem har leveret Årets idrætspræstation?

Deltag i afstemningen om, hvem der skal vinde prisen Årets idrætspræstation

Slagelse Kommune uddeler i samarbejde med Sjællandske den prestigefyldte pris Årets Idrætspræstation, som går til den udøver/det hold fra foreningslivet, som borgerne mener, har leveret den største sportspræstation i det forgangne kalenderår.

Der kan både være tale om idrætspræstationer, der har kastet medaljer, pokaler og rekorder af sig, og helt andre typer af ekstraordinære og inspirerende idrætspræstationer.

Tidligere vindere

• 2020: Karoline Sloth Kjær (Slagelse Rideklub)
  • 2019: Line Grubak (Slagelse Garnison Idrætsforening)
  • 2018: Viktor Hald Thorup (Slagelse In-Line Klub)
  • 2017: Slagelse Hockey Klubs herrehold
  • 2016: VK Vestsjællands herrehold

De nominerede til årets pris er

Alle borgere og foreninger i kommunen har gennem de seneste måneder kunnet indstille kandidater til prisen. Og følgende er blevet indstillet:

Stem på din favorit

Du finder afstemningen i den røde boks. Bemærk at kun én stemme pr. IP-adresse vil blive medregnet, når vi tæller stemmer op. Det er således kun din første stemme, der tæller, uanset hvor mange gange du stemmer.

Vi skal modtage din stemme senest onsdag den 16. juni 2021 kl. 12.00. Herefter lukker afstemningen.

Vinderen er den udøver/det hold, som har modtaget flest stemmer ved fristens udløb.

Siden er sidst opdateret 9. juni 2021