Slagelse Talent & Elite

Slagelse Talent & Elite er et idrætstilbud for studerende, som har sportslige ambitioner

Slagelse Talent & Elite er et samarbejde mellem SK, forskellige uddannelsesinstitutioner og 6 foreninger, og henvender sig til unge under ungdomsuddannelse, erhvervsuddannelse eller videregående uddannelse, som samtidig har et særligt sportsligt talent. Ordningen giver de unge sportstalenter bedre mulighed for at kombinere uddannelse og sport.

Som Slagelse Talent & Elite sportsudøver får du foruden et stærkt fællesskab, hvor dine prioriteringer omkring din sport bliver støttet, også adgang til en lang række muligheder, der understøtter din sport. Fx morgentræning, hjælp til at strukturere din hverdag, madordning, kurser i kost og ernæring, træningslokale, behandlernetværk, lektielæsning m.m.

Målgruppe

Den primære målgruppe er unge under ungdomsuddannelse. Uanset hvilken studieretning, du vælger, kan du være med i ordningen. Skal du gå på STX, HHX eller HTX findes der fire studieretninger, hvor du er sikret morgentræning to gange om ugen.

Hvis du er studerende på en videregående uddannelse, kan du stadig være en del af ordningen, og deltage i morgentræningen, hvis dit skema tillader det.

Sådan bliver du optaget

For at blive optaget i Slagelse Talent & Elite forventes der noget af dig som udøver. Fx skal du tilhøre den nationale elite i din aldersgruppe og sportsgren, deltage i træning og kampe på højeste niveau enten nationalt eller regionalt samt være studerende eller sportsudøver i Slagelse Kommune.

Sportscollege

Som studerende på Slagelse Talent & Elite-ordningen har du mulighed for at bo i ungdomsboliger tæt på dit studie og din sport.

På sportscollege er der mulighed for at være sammen med andre sportsudøvere og studerende, som ønsker en fokuseret hverdag med et stærkt fællesskab.

Ungdomsboligerne administreres af Slagelse Boligselskab, og ved at være en del af Slagelse Talent & Elite kan du sikre dig at komme først på venteliste til en bolig.

Hør mere om talent og elite

 Mere info

Siden er sidst opdateret 8. januar 2020