Kunst

Rundt om i kommunen har vi spændende kunst i byerne, dejlige udstillingssteder og kunstforeninger.

Slagelse Kommune er rig på flotte skulpturer. På pladser, torve og i parker kan du møde skulpturer i mange forskellige udformninger og materialer.

Oplev kunstværkerne

Du kan opleve kunstværkerne i appen Oplev Slagelse, som viser kunsten i byrummet. Der er også blevet udarbejdet en folder med billeder af kunstværkerne. Folderen giver dig en oversigt over skulpturer og anden dekoration, der pryder bybilledet og landskabet i kommunen, så du selv kan gå på opdagelse og opleve kunsten. 

Øvrige kunsttilbud
 • Foreninger og netværk
  Rundt om i kommunen er der flere kunstforeninger og netværk, som arrangerer interessante udstillinger.
  Læs mere om foreninger og netværk på kunstområdet
 • Kunstdage i pinsen

  Kunstdage i Pinsen er en årlig tilbagevendende begivenhed. Her åbner mere end 100 udstillingssteder, kunsthåndværkere og atelierer dørene for interesserede borgere.

  På tur rundt i området

  Kunstdage i Pinsen giver besøgende mulighed for at  tage en tur rundt i det midt- og vestsjællandske landskab og få et indblik i den varierende mængde af kreative udtryk, som er området. Både professionelle og amatører viser deres imponerende kunstværker frem.

  Bredt samarbejde

  Kunstdagene i Midt- og Vestsjælland er støttet af Kulturregion Midt- og Vestsjælland samt kommunerne Holbæk, Kalundborg, Lejre, Ringsted, Slagelse og Sorø.

  Det er Slagelse Bibliotekerne, som er med til at arrangere kunstdagene i kommunen.

 • Kunstnerprojekt KIT
  Kunstnerprojektet KIT og kunstnerlavet KIT er et værkstedsfællesskab i Skælskør.
  Læs mere om kunstnerprojektet