Musholm Bugt Strand

Stranden er en handicapvenlig strand for Muskelsvindfondens Feriecenter og alle andre.

En smal sandstrand stort set uden grønsvær der ligger nedenfor en bevaringsværdig kystskrænt. Et stort antal digesvaler yngler i skrænten.

Stranden er ofte den foretrukne i området til at bade om aftenen pga. aftensolen. Der er adgang ad stier fra P-pladser ved Tårnborgvej og Muskelsvindfondens Feriecenter.

Der er legeplads for kørestolsbrugere ved feriecenteret og gode stier til omgivende natur. Langs stien fra P-plads til stranden er der en fin bevoksning af bl.a. havtorn og gyvel.

Blå Flag

Stranden er tildelt Blå Flag. Det betyder, at den lever op til den internationale Blå Flag-kampagnes krav om kvalitet og udstyr.

Fiskeri

En god plads til fiskeri efter både havørred og fladfisk.

Musholm Bugt Feriecenter

Musholm Bugt strand blev indviet som Blå Flag-handicapstrand i år 2000, da Feriecenteret opførte toiletter og badebro for personer med handicap.

Musholm Bugt Feriecenter er opført af Muskelsvindfonden og særligt tilpasset ophold for patienter med muskelsvind. Centeret tilbyder også udlejning af deres huse til almindelig overnatning, ligesom stranden er en offentlig kommunal badestrand.

Musholm Bugt Feriecenter har åbent for information og salg i feriecenterets åbningstid.

Badevandsprofil

En badevandsprofil beskriver et badevandsområde; både omgivelserne og de sundhedsmæssige risikofaktorer og foranstaltninger, der er med til at sikre de badenes sundhed.

Find vej

Adresse: Musholmvej 100, 4220 Korsør


Vis stort kort (nyt vindue)

Siden er sidst opdateret 18. februar 2022