Stillinge Strand

Stranden ligger centralt i et større sommerhusområde. Er du til fest og farver, er denne flotte sandstrand sagen.

Stranden er tæt på alle sommerlandets faciliteter og meget populær især hos unge. Det er ikke denne strand, du skal vælge, hvis du ønsker at bade i fred og ro.

Toiletbygningen udskiftes pt.

Strandens offentlige toiletbygning er ved at blive udskiftet. Bygningen forventes færdigt lige inden efterårsferien, der ligger i uge 42. Indtil da er der opsat to mobile toiletter; hvoraf det ene er et handicaptoilet.

Der står desuden et mobilt toilet på parkeringspladsen.

Blå Flag

Stranden er tildelt Blå Flag. Det betyder, at den lever op til den internationale Blå Flag-kampagnes krav om kvalitet og udstyr.

Vi renser for tang

På denne strand fjerner vi tang, så der er pænt og indbydende til badning. Vi har en smart maskine, vi kører med en gang om ugen i badesæsonen.

Populær bynær strand

Stranden har gennem mange år fungeret som den foretrukne strand for Slagelse bys beboere. Her drog borgerne ud til deres sommerhuse og nød sommerlivet efter forretningernes lukketid.

Nu ejes sommerhusene af et bredt udsnit af danskere, som har fået øjnene op for den dejlige badestrand med de mange tilbud som dagligvarebutikker, kiosker og restauranter.

Badevandsprofil

En badevandsprofil beskriver et badevandsområde; både omgivelserne og de sundhedsmæssige risikofaktorer og foranstaltninger, der er med til at sikre de badenes sundhed.

Find vej

Adresse: Stillinge Strandvej 25, 4200 Slagelse


Vis stort kort (nyt vindue)

Siden er sidst opdateret 2. september 2020