Familierådgivning

Er I en familie i Slagelse Kommune med børn under 18 år, så kan I få Åben Anonym Rådgivning, om det der er svært derhjemme.

Rådgivning om hvad?

Der kan være mange forskellige grunde til at du eller din familie føler, at I kan have brug for at tale med en rådgiver. Det kan være I oplever:

  • Uenighed om børneopdragelsen
  • Vanskeligheder ved sammenbragte familier
  • Pludselig sygdom, skilsmisse, dødsfald

Det er blot nogle få eksempler på noget af det der kan være svært for en familie at håndtere. Hvad grunden er til, at lige netop du eller din familie henvender jer, vil være helt individuelt.

Rådgivningen foregår som 1-5 personlige samtaler, og kan være for dig som enkeltperson eller jer som familie.

I kan være anonyme, og vi registrer ikke oplysninger om jer.

Hvad er formålet?

Den gratis, familieorienterede rådgivning skal medvirke til at løse og forebygge vanskeligheder. Sammen med jer vil rådgiveren arbejde på at finde frem til konstruktive løsninger for netop jeres familie. Har I brug for en anden form for støtte, kan jeres rådgiver henvise jer.

Hvordan kommer vi i gang?

Familiehusene i Slagelse Kommune har afdelinger i både Korsør og Slagelse. Hvis du eller jeres familie har brug for Åben Anonym Rådgivning, skal du kontakte den afdeling der er nærmest din bopæl på telefon eller på e-mail.

Du kan se de enkelte afdelingers kontaktoplysninger i de grå bokse her på siden.

Hvis vi er optaget når du ringer til os, så indtal et telefonnummer og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Hvis du vil vide mere

Du kan læse om rådgivningstilbuddet i pjecen 'Åben Anonym Rådgivning', samt på Familiehusene i Slagelse Kommunes egen hjemmeside.

Du kan også få mere at vide om arbejdet i Familiehusene i Slagelse Kommune, blandt andet med Åben Anonym Rådgivning, ved at se nedenstående video:

 

Siden er sidst opdateret 25. januar 2022