NemID

For at betjene dig selv på nettet, skal du logge på med NemID. Book tid til at få lavet NemID på denne side

Vigtig info!

Borgerservice er åbnet igen – tidsbestilling kræves.

Der opfordres til, at du bestiller din tid hjemmefra enten via

Mød først op 5 min. inden din tid, så vi undgår for mange samlet på én gang.

Grundet nuværende situation med Coronavirus, opfordres alle med symptomer på forkølelse og/eller luftvejsinfektion, der har booket en tid i Borgerservice, til at afmelde tiden og booke en ny, når symptomerne er væk.
Hermed beskytter vi andre mod eventuelt smitte.

------

Løb aldrig tør for nøgler med NemID nøgleapp

Med NemID nøgleapp løber du aldrig tør for nøgler. NemID nøgleapp er et gratis, digitalt supplement til nøglekortet, og den kan bruges til at logge ind med alle de steder, hvor du normalt bruger NemID nøglekortet, eksempelvis netbanken, sundhed.dk eller borger.dk.

For at kunne aktivere NemID nøgleapp skal du benytte dit aktive NemID. Derfor anbefales det også, at borgere, der gerne vil bruge appen, er opmærksomme på, at der skal være flere koder tilbage på nøglekortet, for at man kan aktivere appen på sin telefon. Når man har installeret NemID nøgleapp, bør man gemme sit nøglekort et sikkert sted, da det skal bruges, hvis man fx får ny telefon.
Læs mere om nøgleappen og download den her 

Book tid hos Borgerservice

Husk at booke én tid pr. person

Hvad er NemID

NemID er din adgangskode på internettet, som gør det sikkert for dig at se og oplyse fortrolige og følsomme oplysninger via internettet. Skal du bruge det til privat selvbetjening eller betjene dig selv hos det offentlige, skal du logge på med NemID.

Bestil NemID

Som borger kan du få NemID på følgende måder: