NemID

For at betjene dig selv på nettet, skal du logge på med NemID. Book tid til at få lavet NemID på denne side

Vigtig info!

Borgerservice er lukket for personlig betjening – på grund af coronavirus.

------

Løb aldrig tør for nøgler med NemID nøgleapp


En række servicefunktioner i Danmark er påvirket af udbruddet af coronavirus/covid-19, heriblandt betjeningen på landets borgerservicecentre. Det kan få betydning for dig, som har brug for at få udstedt et nyt NemID nøglekort på borgerservice, fordi nøglerne på nøglekortet er ved at være opbrugt.

Digitaliseringsstyrelsen og KL anbefaler derfor at installere NemID nøgleapp, særligt hvis du har få nøgler tilbage på nøglekortet.

Med NemID nøgleapp løber du aldrig tør for nøgler. NemID nøgleapp er et gratis, digitalt supplement til nøglekortet, og den kan bruges til at logge ind med alle de steder, hvor du normalt bruger NemID nøglekortet, eksempelvis netbanken, sundhed.dk eller borger.dk.

For at kunne aktivere NemID nøgleapp skal du benytte dit aktive NemID. Derfor anbefales det også, at borgere, der gerne vil bruge appen, er opmærksomme på, at der skal være flere koder tilbage på nøglekortet, for at man kan aktivere appen på sin telefon. Når man har installeret NemID nøgleapp, bør man gemme sit nøglekort et sikkert sted, da det skal bruges, hvis man fx får ny telefon.
Læs mere om nøgleappen og download den her 

------

OBS OBS OBS

Det er desværre ikke muligt og bestille tid i øjeblikket, da vi ikke ved hvornår vi åbner op igen, men hold dig opdateret på siden. Vi skriver når det er muligt igen.

------

Book tid hos Borgerservice

Husk at booke én tid pr. person

Hvad er NemID

NemID er din adgangskode på internettet, som gør det sikkert for dig at se og oplyse fortrolige og følsomme oplysninger via internettet. Skal du bruge det til privat selvbetjening eller betjene dig selv hos det offentlige, skal du logge på med NemID.

Bestil NemID

Som borger kan du få NemID på følgende måder: