Fællesskabsstafet

10 lokalområder, mere end hundrede lokale fællesskaber, langt mere end tusind hænder og mere end 125 km i fugleflugt!

Vi har et hav af fantastiske fællesskaber i Slagelse Kommune, og i uge 41 2019 bandt vi dem sammen i Fællesskabsstafetten.

Nu er det tid til at planlægge dette års stafet, og vi håber, at rigtig mange fællesskaber har lyst til at tage del i den. 

Bliv en del af Fællesskabsstafetten

Det er Frivilligcenter Slagelse og Folkesundhed i Slagelse Kommune, der er tovholder for Fællesskabsstafetten.

Hvis dit fællesskab gerne vil være med, kan du kontakte:

 • Maria Bjerring Zangenberg
  Udviklingskonsulent i Folkesundhed
  Tlf. 61 14 09 27
  mapet@slagelse.dk

 • Lykke Pedersen
  Leder af Frivilligcenter Slagelse
  Tlf. 51 40 90 73
  info@frivillig-slagelse.dk
Om Stafetten
 • Om fællesskabsstafetten

  I Slagelse Kommune blev Fællesskabsstafetten afholdt for første gang i uge 41 i 2019. Her blev den fysiske depeche transporteret gennem 10 lokalområder af mere end 100 forskellige fællesskaber. Depechen nåede at tilbagelægge over 125 km. og blev bl.a. roet, løbet, cyklet og driblet rundt i kommunen. De deltagende fællesskaber repræsenterede både idrætsforeninger, interesseorganisationer, kommunale institutioner, lokalråd m.fl.

  Undervejs i stafetten åbnede de lokale fællesskaber også op for forskellige aktiviteter, som alle var velkomne til at deltage i. Der blev bl.a. afholdt åbent hal-arrangement med kaffe og kage, inviteret til vinterbadning, spilaften m.m.

  Fællesskabsstafetten tog sit afsæt i det lokale ABC-netværk i Slagelse Kommune og blev udviklet i tæt samarbejde mellem Folkesundhed i Slagelse Kommune og Frivilligcenter Slagelse.

Siden er sidst opdateret 11. maj 2021