Vandrefestival

13. august - 5. september 2021

Hvert år i slutningen af august og starten af september kan du udforske lokale perler til fods ved året Vandrefestival. I år finder den sted fra 13. august til 5. september.

Alle er velkomne til at deltage i turene, der som udgangspunkt er gratis.

Du kan se alle ture i vandrefestivalen på:

For turledere
 • Markedsføring

  Hjemmeside

  Inden længe lanceres en ny hjemmesiden for Vandrefestivalen, hvor alle turene i regionen markedsføres. Man kan også klikke ind på Slagelse Kommune, så kun vores ture vises. Hjemmesiden bliver lavet af Kultunaut, så turene bliver automatisk også vist i Kultunaut. Hvis du plejer at indtaste dine ture i Kultunaut, behøver du derfor ikke gøre det.

  Pressemeddelelser

  Kommunerne sender i fællesskab en pressemeddelelse. Vi sender desuden en lokal pressemeddelelse umiddelbart inden Vandrefestivalen.

  Annonce

  Vi indrykker en annonce lokalpressen med en samlet oversigt over tid og sted mv. for turene i Slagelse Kommune.

  Skabelon til egen annoncering

Vandrefestival
 • Om Vandrefestivalen

  Vandrefestivalen finder sted i Region Sjælland hvert år i de sidste to uger af august og første uge af september. Det er en oplagt mulighed for at opleve regionens natur og kultur til fods og i hyggeligt selskab med andre. Det er skønt for både krop og sjæl.

  Det er kommunerne i Region Sjælland, der sammen med foreninger og lignende arrangerer gå- og vandreturene i Vandrefestivalen.