Spring til...

Ledige stillinger til Rosenkilde Skole (To pædagoger og en lærer)

Ledige stillinger til Rosenkilde Skole (To pædagoger og en lærer)
Grundet stor elevtilstrømning i kommende skoleår søger vi nu personale til Rosenkilde Skole.

Brænder du for at arbejde specialpædagogisk, og har du også mod på at træde i rollen som underviser? Har du arbejdet med elever med autisme, ADHD, kravafvisende og til tider udadreagerende adfærd? Erfaring er en fordel, men ikke afgørende – det allervigtigste er, at du har gåpåmod, nysgerrighed og gode indfølings- og samarbejdsevner. Og så skader det bestemt heller ikke, hvis du er i besiddelse af positiv energi og en stor ja-hat.

Rosenkilde Skole er Slagelse Kommunes største specialskole pt. har 150 elever. Skolen tilbyder vidtgående specialundervisning efter Folkeskolelovens §20.2 til børn og unge mellem 6-18 år. Skolen går fra 0.-10. klasse.

Næsten alle elever på Rosenkilde Skole har en autismediagnose, og vi har på skolen elever med vidt forskellige funktionsniveauer og støttebehov. Fællesnævneren er, at de alle har brug for specialpædagogisk tilgang. Undervisningen og den pædagogiske ramme, vi tilbyder, er særligt tilrettelagt - nogle gange én til én, andre gange undervises i små grupper. Klassestørrelserne er typisk mellem 4 og 8 elever. I alle klasser er der minimum tilknyttet tre medarbejdere, bestående af lærere, pædagoger, pædagogiske assistenter og/eller pædagogmedhjælpere.

En del af skolens profil er, at vi er en skole, der har stort fokus på udeskoleelementet som en fast del af vores fagforløb. Det vil sige, at i hvert undervisningsforløb foregår dele af forløbet uden for klasserummet. Vi søger fagfolk til bl.a. vores indskoling, der kan være med til at understøtte udeskoletanken. Derudover har vi også meget fokus på at bringe de etiske overvejelser ind i hverdagens dilemmaer, både i forhold til elever og kolleger.

Vi forventer, at du:

  • Er uddannet pædagog eller lærer og besidder et anerkendende børnesyn, hvor du kigger bagom adfærd og er nysgerrig på barnets intention og oplevelser. Udgangspunktet er, at alle børn gør det godt, hvis de kan, og ikke kun, hvis de vil.
  • Kan forberede, gennemføre og evaluere undervisningsforløb for 0.-3. klasses-elever selvstændigt og i samarbejde med kollegaer.
  • Har en kreativ tilgang til undervisningen og har kendskab til alternative undervisningsmetoder for indskoling og meget gerne med erfaring med udeskole.
  • Er tydelig i din kommunikation, både mundtligt og skriftligt.
  • Er positiv i din tilgang til livet, og derfor også fleksibel og omstillingsparat.
  • Reflekterende samt fagligt og pædagogisk velfunderet, med sans for struktur og forudsigelighed.
  • Er god til relationer og optaget af at skabe gode læringsforløb for dine elever i samarbejde med kollegaer.

Hvad kan du forvente af os?

En velfungerende skole med et godt fagligt miljø, skønne elever, engagerede forældre og kompetente kolleger, hvor alle faggrupper arbejder tæt sammen om at skabe den bedste skoledag for vores elever.

Hos os gør vi skole sammen, og vi samarbejder tæt og bredt med relevante aktører omkring vores elever.

Vi tilbyder et stærkt arbejdsfællesskab og et arbejde, hvor det forventes, at man ”undrer sig højt”, ”leder til siden” og ”spiller hinanden gode”, og hvor ligeværd og gensidig respekt for elever og kollegaer er essentiel. Som ny kollega kommer du til at deltage i skolens onboarding-kurser, som introducerer dig for centrale emner som diagnoseforståelse, ASK (alternativ supplerende kommunikation), Low Arousal, og sanseintegration, blot for at nævne nogle få eksempler.

Har du lyst til at være en del af Rosenkilde Skole, så hører vi gerne om dine kompetencer.
Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores dejlige skole.

Stillingerne er på 37 timer pr. uge.

Ansøgningsfrist

  • 20. juni 2024.
Der afholdes samtaler onsdag den 26. og 27. juni 2024
Opstartsdato: 1. august 2024

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Vi indhenter børne- og straffeattest i forbindelse med ansættelse.

Flere oplysninger

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte
  • faglig leder Bente Mathiesen på telefon 92 43 25 51 eller på mail beath@slagelse.dk eller
  • viceskoleleder Kim Bing på telefon 51 59 31 91 eller på mail kimlb@slagelse.dk

Du kan læse mere om os Rosenkilde Skolens hjemmeside

Læs mere om jobmuligheder i Slagelse Kommune

Job hos Slagelse Kommune