Spring til...

Nu starter billetsalget til Erhvervs Awards 2023

Fredag den 10. november er Slagelse Kommune vært for årets Erhvervs Awards, som afholdes for 8. gang. Det foregår på ZBC, og der er lagt op til et brag af en festaften med festmiddag, underholdning samt ikke mindst uddelingen af seks lokale erhvervspriser. Hvis din virksomhed skal med, er det nu, du skal slå til. Billetsalget er netop skudt i gang.

Slagelse Kommune inviterer alle erhvervsdrivende i Slagelse Kommune til fest, når vi til november skal have uddelt seks erhvervspriser.

Det sker i festlige rammer på ZBC i Slagelse, hvor vi i samarbejde med lokale virksomheder og erhvervsforeningerne skaber en storslået aften med fokus på lokale erhvervssucceser.

De seks priser, der skal uddeles, er:

  • Iværksætterprisen v/Beierholm
  • JCI Grangia Erhvervspris v/JCI Slagelse
  • Initiativprisen v/Slagelse Erhvervsråd
  • PwC Eksportpris v/PwC
  • Sydbank og Envafors Klima- og Miljøpris v/Sydbank og Envafors
  • Frontløberprisen v/Business Slagelse, Korsør Erhvervsforening og Skælskør Erhvervsforening
  • Praktikprisen ved Zealand Sjællands Erhvervsakademi

Billetsalget til årets Erhvervs Awards starter nu. Der er to billetpakker at vælge imellem samt mulighed for tilkøb af ekstra billetter. Prisen inkluderer festmiddag, underholdning i topklasse samt mulighed for at møde og netværke med andre lokale erhvervsdrivende. Der er plads til 450 gæster, og det plejer at gå stærkt, så bestil dine billetter allerede i dag.

Borgmester Knud Vincents glæder sig allerede til fredag den 10. november:

- Jeg synes, at Erhvervs Awards på smukkeste vis repræsenterer et stærkt fællesskab blandt alle dem, som hver dag arbejder for at vækste og udvikle vores erhvervsliv. De fortjener at blive hyldet, og det gør vi til Erhvervs Awards. Jeg glæder mig en hyggelig aften og til at møde en masse spændende virksomheder.

Sådan gør du

Du kan købe billetter via

www.slagelse.dk/erhvervsawards

Erhvervs Awards er erhvervslivets fest. Det er således salg af billetter samt leverandørsponsorater, der gør det muligt at afholde arrangementet.

Arrangementet er forbeholdt erhvervsdrivende i Slagelse Kommune, og derfor sælges der ikke billetter til privatpersoner.

Arrangementet er i samarbejde med JCI Slagelse, Slagelse Erhvervsråd, Korsør Erhvervsforening, Skælskør Erhvervsforening, Business Slagelse, PwC, Sydbank, Envafors, Slagelse Erhverv – Erhvervsservice ved Storebælt samt Beierholm.

Flere oplysninger

Ønsker du flere oplysninger, så kontakt:

  • Marie Møller Gunnarsson, Udviklingskonsulent, på tlf. 24 67 20 16 / mail: magef@slagelse.dk
  • Mette Juhl Nygaard, Kommunikationskonsulent, på tlf. 40 29 56 49 / mail: metjunyg@slagelse.dk