Spring til...

Revideret miljøgodkendelse præsenteres på borgermøde

Efter nytår skal den reviderede miljøgodkendelse til RGS Nordic behandles i Klima- og Miljøudvalget. Men inden det sker, inviterer udvalget til borgermøde om miljøgodkendelsen den 4. januar 2023

Den 9. januar skal Klima- og Miljøudvalget behandle en revideret udgave af miljøgodkendelsen til RGS Nordic. Men allerede den 4. januar kl. 19 inviterer udvalget til borgermøde på Skælskør Bibliotek, hvor den nye miljøgodkendelse vil blive præsenteret.

- Der er stor interesse for miljøgodkendelsen, men det er også meget teknisk stof. Vi vil gerne være så åbne som muligt, og derfor vil vi gerne give folk mulighed for at komme og høre, hvad miljøgodkendelsen indeholder og få svar på spørgsmål, siger formand for Klima- og Miljøudvalget Jørgen Grüner (F).

RGS’ miljøgodkendelse har været i høring i efteråret. Forvaltningen er nu i gang med at gennemgå høringssvarene og vurdere om og i givet fald, hvilke ændringer høringssvarene giver anledning til. Når borgermødet bliver afholdt, forventes den reviderede miljøgodkendelse at være klar til at blive præsenteret for offentligheden.

- Vi har fået mange høringssvar, og jeg kan allerede nu sige, at der vil være ændringer i den reviderede miljøgodkendelse. Men jeg håber også, at folk har forståelse for, at vi som kommune skal holde os inden for lovens rammer, og derfor er der grænser for, hvad vi kan ændre, siger Jørgen Grüner.

Alle er velkomne til at deltage i borgermødet, som bliver afholdt den 4. januar 2023 kl. 19 i Salen på Skælskør Bibliotek.

Flere oplysninger

Ønsker du flere oplysninger, så kontakt:

  • Formand for Klima- og Miljøudvalget Jørgen Grüner
    tlf. 92 43 82 28
  • Centerchef Flemming Kortsen
    tlf. 23 26 09 45