Spring til...

Unik mulighed for at forpagte café i Vestsjællands største hal

Fristen er den 28. november og caféen i Spar Nord Arena kan overtages den 1. marts 2023.

Spar Nord Arena Slagelse er Vestsjællands største idrætshal. Gæster og udøvere kommer for at deltage i messer, udstillinger, koncerter og arrangementer inden for idræt og kultur.

Der er plads til 2.500 tilskuere, og Spar Nord Arena understøtter også dagligdagsaktiviteterne på Antvorskov Skole samt det lokale foreningsliv. 

Caféen danner derfor rammen om mange forskellige aktiviteter i Spar Nord Arena, og dette udbud giver nu mulighed for at få en central rolle for aktiviteterne.

I køkkenet er der mulighed for at lave varieret mad, og der er et kantineområde tilknyttet med plads til 32 siddende gæster. Der er også mulighed for at lave mad ud af huset til det store opland til hallen.

Caféens daglige åbningstid skal som minimum være fra kl. 16.00 til kl. 20.00. Det skal for den daglige bruger være nemt at træffe det sunde valg både i forhold til måltider og udvalg af kage, frugt og snacks i løbet af dagen. Udvalget skal afspejle Slagelse Kommunes generelle fokuspunkter om sundhed til borgerne.

Du vil drive caféen i samarbejde med Fritidsafdelingen og Center for Kommunale Ejendomme i Slagelse Kommune.

Det er muligt at besigtige caféen den 10. november kl. 10.00-11.30. Tilmelding til besigtigelse skal ske på denne e-mail senest den 7. november:

Den endelige ansøgningsfrist er den 28. november 2022.

Vi bortforpagter den fra 1. marts 2023 og frem til den 28. februar 2025 med mulighed for forlængelse.

Så hvis du har idéen til et fedt madkoncept og har lyst til at lave lækker mad til de besøgende, så kan du læse meget mere om alt det formelle på vores side med udbud:

Flere oplysninger

Ønsker du flere oplysninger, så kontakt:

  • Fritidskonsulent Sussanne Havsager
    tlf. 58 57 46 35