Ophavsret

Sådan må du bruge denne hjemmeside

Ud over gældende dansk ret gælder disse betingelser for brug af denne og tilhørende hjemmesider og de tilhørende databaser:

Denne hjemmeside eller dele deraf må ikke offentliggøres i kommercielt øjemed, herunder fremvises eller distribueres videre på net eller i hardcopy uden Slagelse Kommunes skriftlige samtykke.

Betingelser
 • Foto og illustrationer
  Alle foto og illustrationer på Slagelse Kommunes hjemmeside må ikke på nogen måde misbruges.

  De må heller ikke videresælges, anvendes i annoncer eller på anden måde bruges kommercielt.

  Foto - bortset fra foto af medarbejdere - kan anvendes i aviser, blade og tryksager og på internetsider i forbindelse med artikler og lignende vedrørende kommunen og begivenheder i Slagelse Kommune.

  Hjemmeside indeholder billeder af genkendelige personer. Personer - hvis billede er benyttet på hjemmesiden - kan rette henvendelse til Webredaktionen, hvis billedet ønskes fjernet.

 • Indhold

  Indholdet slagelse.dk må ikke gøres til genstand for ændringer, fx redigeringsmæssige eller tekniske uden Slagelse Kommunes skriftlige samtykke.

 • Links
  Slagelse Kommune kan kræve at links til denne hjemmeside fjernes øjeblikkeligt.

  De hjemmesider, som Slagelse Kommune er forbundet til via link, er ikke under Slagelse Kommunes kontrol. Slagelse Kommune er derfor ikke ansvarlig for indholdet på sådanne hjemmesider eller ansvarlig for link, som indeholdes i en sådan hjemmeside.

 • Ansvar

  Brugen af denne hjemmeside sker i enhver henseende på brugerens eget ansvar, og Slagelse Kommune påtager sig intet ansvar for informationens indhold, funktion eller anvendelse. Der tages forbehold for fejl, ændringer eller manglende opdatering af informationerne.

  Slagelse Kommune fraskriver sig ethvert ansvar for skade på brugerens programmel og udstyr fx som følge af computer-virus, som skyldes brug af denne hjemmeside.