Tilgængelighed

Det er vigtigt for os, at hjemmesiden er tilgængelig for alle. Oplever du problemer med tilgængeligheden, er du velkommen til at kontakte os.

Alle brugere på Slagelse.dk og alle institutionernes hjemmesider skal have en god brugeroplevelse. Det gælder også svagtseende, blinde og andre med handicap. Derfor arbejder vi målrettet på at gøre hjemmesiderne tilgængelig for alle.

Hjemmesiderne er designet, så de opfylder størstedelen af kravene i EU's tilgængelighedsdirektiv. Har du alligevel problemer med at tilgå og forstå information fra Slagelse Kommune - hjemmeside, dokumenter, selvbetjeningsløsninger med videre - kan du henvende dig til kommunen på nedenstående e-mail adresse.

Vi vil herefter kontakte dig hurtigst muligt, og præsentere det relevante indhold for dig.

Kontakt

Kontakt os vedrørende tilgængelighed:

Henvendelser via denne e-mail adresse om andet end tilgængelighed vil ikke blive besvaret. Du skal i stedet kontakte det relevante fagcenter i Slagelse Kommune.

Få læst teksten op

Hvis du er synshandicappet eller svagtseende, eller hvis du har svært ved at læse tekst på en computerskærm, kan du få læst teksterne på slagelse.dk op ved hjælp af den gratis online oplæsningsfunktion Adgangforalle.dk.

Siden er sidst opdateret 21. september 2020