Arbejde hos os

Overvejer du at søge job i Slagelse Kommune? Her kan du lære lidt om os som arbejdsplads.

Slagelse Kommune er kommunens største arbejdsplads. Vi er over 7.000 medarbejderne inden for et meget bredt felt af kommunale arbejdspladser. Her er alt fra jurister til pædagoger til bibliotekarer (og mange andre forskellige jobs).

Slagelse Kommune er inddelt i en række centre og stabe med hver deres områder. Dem kan du se i vores organisationsdiagram:

Vi har en personalepolitik, som er med til at fremme arbejdsglæden og et godt arbejdsmiljø. Den er værdibaseret, hvilket betyder at den ikke lister regler osv., men i stedet handler om de værdier, vi gerne vil identificere os med, nemlig arbejdsglæde, robusthed og kvalitet.

Som sted at bo

Slagelse Kommune har det hele; Uddannelser, kyst, god infrastruktur, tre købstæder og mange skønne landsbyer.

Vi er Danmarks 16. største kommune med lidt over 79.000 indbyggere (kilde: Danmarks Statistik). Indbyggerne er fordelt på knap 34.000, som er bosat i Slagelse, ca. 14.000 i Korsør samt ca. 6.000 i Skælskør. Derudover har vi også en række mindre byer og landdistrikter.

Du kan læse meget mere på denne temaside:

På siden finder du bl.a. interviews med nye borgere i Slagelse Kommune samt vores tilflyttermagasin ”127 gode grunde til at flytte til Slagelse Kommune.”

Slagelse Kommune har gang i flere projekter, som skal profilere byen. Bl.a. er der Campus-Slagelse, som er et byudviklingsområde på omkring 12 hektar midt i Slagelse by. Det er det første campus i Danmark med egen station og afgange til både Odense og København.

Vores værdier

Slagelse Kommune har valgt et fælles værdigrundlag, der gælder for kommunen som arbejdsplads i fremtiden. Værdierne er kendt på tværs af arbejdspladserne.

Fakta

Gennemsnitsalderen for en medarbejder i Slagelse Kommune er 45 år. Så vi er stadig i vores allerbedste alder, selvom vi reelt set har medarbejdere i alle aldersgrupper.

Af vores ca. 7.000 medarbejdere er 76% kvinder og 24% er mænd.

Vi har årligt over 40 kurser tværgående kurser, uddannelser, fyraftensmøder, workshops o.m.a. I 2018 deltog næsten 700 medarbejdere. Og lokalt på de forskellige arbejdspladser er der mange flere kurser og arrangementer.

Personaleforening

Som ansat i Slagelse Kommune er du automatisk medlem af vores personaleforening ganske gratis. Formålet med foreningen er at styrke det sociale samvær og samarbejdet mellem medarbejdere i Slagelse Kommune. Endnu et tiltag, som gør Slagelse Kommune til at rart sted at være – også for medarbejdere.

Som ansat får du fordele ved køb af tøj, briller, fitnesskort, bilvask, hus og have, rejser, forlystelser og underholdning.

Feriefond

Slagelse Kommune har også en feriefond, som udlejer sommerhuse til medarbejdere med god rabat.

Vores sociale medier

Vi lægger meget energi i vores sociale medier. Her kan du kan finde os:

Siden er sidst opdateret 28. januar 2021