Udvikling i kommunen

I Slagelse Kommune vil vi holde fokus på dig som borger, og vurdere vores arbejde ud fra om du som borger føler dig hjulpet. Det summer med gode ideer og nye tiltag. Læs om dem her.

Projektet skal fremme korte arbejdsgange, endnu større fokus på borgerne og et helhedsorienteret blik på den måde, vi løser opgaver på.

Hvad har vi gang i?

Smugkig indenfor og oplev, hvordan både politikerne, ledere og medarbejdere arbejder på at tænke nyt og anderledes – til fordel for dig i kommunen. Bliv klogere på, hvad en prøvehandling er, hvordan vi dyrker de gode ideer, og hvordan vi arbejder på at løse opgaverne bedst muligt sammen med dig som borger.

Nedenfor kan du se en række videoer, som gør dig klogere på det, vi rumsterer med internt i kommunen.

I menuen finder du mere info om prøvehandlinger og arbejdsglæde i kommunen. Alt sammen med fokus på at skabe et godt liv for dig her i kommunen.

Videoer med spørgsmål
Kommissorium og budgetaftale
 • Baggrund for organisationsudviklingen

  Budgetaftalen er vedtaget af byrådets partier. Budgetaftalen giver pejlemærkerne for økonomien i 2019, hvor vi skal nå en række konkrete mål. Kommunens centre og virksomheder skal spare 0,7 procent om året fra år 2020. Det vil sige, at vi i 2019 skal arbejde på at finde gode løsninger og dyrke de gode ideer, så vi er rustet til at håndtere besparelsen fra 2020. Du kan læse budgetaftalen her:

  Kommissorium - organisationsudvikling

  Budgetaftalen danner baggrund for en større organisationsudvikling i Slagelse Kommune.

  Den kommende organisationsudvikling er beskrevet i et kommissorium (et arbejdspapir). Dette kommissorium er udviklet af en udviklingsgruppe bestående af virksomhedsledere, medarbejdere, centerchefer og direktionrepræsentanter fra HovedMED.

  Du kan læse kommissoriets beskrivelse her:

Borgmesteren og kommunaldirektøren om 2019
Siden er sidst opdateret 19. februar 2020