Tilflytter til kommunen

Slagelse Kommune har det hele. Uddannelser, kyst, god infrastruktur, tre købstæder og mange skønne landsbyer. Her kan du læse om, hvad Slagelse kan tilbyde dig

Overvejer du eller har du allerede besluttet at flytte til Slagelse Kommune? Har du brug for hjælp til at finde oplysninger i forbindelse med beslutningen eller flytningen?

Bosætningsteamet i Slagelse Kommune står klar til at hjælpe dig med vores lokalkendskab til bolig- og arbejdsmarked og kontakt til alle dele af den kommunale service. Vi kan guide dig videre til de relevante kontakter lige fra skole og daginstitution til virksomheder, boligselskaber og borgerservice. Du finder kontaktoplysninger i kontaktboksen.

Få svar på dine spørgsmål

Det er en stor beslutning at flytte, og mange spørgsmål dukker ofte op. Ikke mindst hvis du flytter til en anden kommune. Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som tilflyttere ofte spørger om.

Vælg den målgruppe, der passer bedst til dig og læs de oftest stillede spørgsmål.

Mød tilflytterne

Nogle har boet her hele livet og kunne ikke drømme om at være andre steder. Andre er vendt hjem til barndommens land efter år i andre byer eller andre lande. Atter andre er blevet tiltrukket udefra og har truffet et bevidst valg om at bosætte sig i Slagelse Kommune. Mød nogle af dem - og deres historier: 

Edith og Andrés flyttede fra Singapore til landsbyen Bisserup

Video - Dalmose - en by på sporet

Se her en lille video om Dalmose, en af vores mange byer i Slagelse Kommune.

Se film

Når man overvejer at flytte til et nyt område, vil man gerne vide lidt mere om det, inden man pakker flyttekassen. 

Se en af vores små film om forskellige steder i kommunen. Eller klik ind på kortet over hele kommunen; her finder du links til hjemmesider for en del af vores lokalområder, byer og landsbyer.

Siden er sidst opdateret 7. juli 2022