Tilflytter til kommunen

Slagelse Kommune har det hele. Uddannelser, kyst, god infrastruktur, tre købstæder og mange skønne landsbyer. Her kan du læse om, hvad Slagelse kan tilbyde dig

Få svar på dine spørgsmål

Det er en stor beslutning at flytte, og mange spørgsmål dukker ofte op. Ikke mindst hvis du flytter til en anden kommune. Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som tilflyttere ofte spørger om.

Vælg den eller de målgrupper, der passer bedst til dig og læs de oftest stillede spørgsmål.

Overvejer du eller har du besluttet at flytte til Slagelse Kommune, og har brug for hjælp til at finde oplysninger i forbindelse med beslutningen eller flytningen?

Så vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde frem til adresse og om muligt navn på dem, der kan hjælpe dig. Se hvem du skal kontakte i boksen.

Vi valgte Slagelse Kommune

Nogle har boet her hele livet og kunne ikke drømme om at være andre steder. Andre er vendt hjem til barndommens land efter år i andre byer eller andre lande. Atter andre er blevet tiltrukket udefra og har truffet et bevidst valg om at bosætte sig i Slagelse Kommune. Mød nogle af dem - og deres historier: 

Edith og Andrés flyttede fra Singapore til landsbyen Bisserup

Video - Dalmose - en by på sporet

Se her en lille video om Dalmose, en af vores mange byer i Slagelse Kommune.

Se film

Når man overvejer at flytte til et nyt område, vil man gerne vide lidt mere om det, inden man pakker flyttekassen. 

Se en af vores små film om forskellige steder i kommunen. Eller klik ind på kortet over hele kommunen; her finder du links til hjemmesider for en del af vores lokalområder, byer og landsbyer.

Siden er sidst opdateret 18. maj 2020