Velkomstarrangement for tilflyttere

2 gange om året byder Slagelse Kommune og borgmester John Dyrby Paulsen nye borgere velkommen ved et særligt velkomstarrangement.

Til velkomstarrangementet kan du som ny tilflytter over en brunch i Slagelse Musikhus blive klogere på, hvad Slagelse Kommune har at byde på.

Borgmester John Dyrby Paulsen fortæller om kommunen, og kommunens bosætningsteam står klar til, at besvare spørgsmål og tage en snak om tilbud og muligheder.

Et bredt udvalg af kommunens mange foreninger- og kulturtilbud står til rådighed med information og inspiration til aktiviteter og fællesskaber.

Arrangementet er gratis, og formålet er at give nye tilflyttere til Slagelse Kommune en god modtagelse samt videregive viden og informationer, som er både nyttige og rare, når man skal skabe sig en hverdag et nyt sted.

Vi håber, du vil komme og blive klogere på den kommune du er flyttet til. Af hensyn til madbestilling, er der nødvendigt at tilmelde sig arrangementet. Arrangementet er gratis og for alle, der er tilflyttet Slagelse Kommune indenfor det sidste års tid.

Velkomstarrangementet d. 21. marts i Musikhuset er aflyst

Velkomstarrangementet d. 21. marts i Musikhuset er aflyst for at begrænse smitterisiko i forbindelse med den aktuelle Coronavirus/covid 19. Som følge af myndighedernes generelle retningslinjer har Slagelse Kommune valgt at tage en række forholdsregler, herunder at aflyse eller udsætte arrangementer, hvor mange mennesker samles. 

Alle der er blevet inviteret til det kommende velkomstarrangement, vil blive inviteret igen, når det næste arrangement afholdes. Vi afventer udviklingen af Coronavirus/covid 19, før vi planlægger og inviterer til det næste velkomstarrangement.

Siden er sidst opdateret 10. marts 2020