Velkomstarrangement for tilflyttere

Borgmester John Dyrby Paulsen byder alle nye borgere velkommen ved et velkomst arrangement på Rådhuset

Næste velkomstarrangement

Onsdag d. 29. september kl. 16-18 på Rådhuset i Slagelse.

Til velkomstarrangementet kan du som ny tilflytter møde andre tilflyttere, Borgmesteren og ansatte på Rådhuset og blive klogere på, hvad Slagelse Kommune har at byde på.

Borgmester John Dyrby Paulsen fortæller om kommunen, og kommunens bosætningsteam står klar til at besvare spørgsmål og tage en snak om tilbud og muligheder. Det hele foregår i en hyggelig og afslappet stemning over en varm drik og et stykke kage.

Arrangementet er gratis, og formålet er at give nye tilflyttere til Slagelse Kommune en god modtagelse samt videregive viden og informationer, som er både nyttige og rare, når man skal skabe sig en hverdag et nyt sted.

Børn er meget velkomne, men der vil ikke være særlige aktiviteter for børn. Vi inviterer til et særligt arrangement for børn og børnefamilier på et andet tidspunkt.

Da vi har begrænset plads er det nødvendigt at tilmelde sig via ovenstående link. Du vil efter tilmelding få en invitation på mail med detaljeret program. Hvis der er ikke er plads, vil du få invitation til et kommende arrangement.

Siden er sidst opdateret 20. september 2021