Velkomstarrangement for tilflyttere

2 gange om året byder Slagelse Kommune og borgmester John Dyrby Paulsen nye borgere velkommen ved et særligt velkomstarrangement.

Til velkomstarrangementet kan du som ny tilflytter over en brunch i Slagelse Musikhus blive klogere på, hvad Slagelse Kommune har at byde på.

Borgmester John Dyrby Paulsen fortæller om kommunen, og kommunens bosætningsteam står klar til at besvare spørgsmål og tage en snak om tilbud og muligheder.

Et bredt udvalg af kommunens mange foreninger- og kulturtilbud står til rådighed med information og inspiration til aktiviteter og fællesskaber.

Arrangementet er gratis, og formålet er at give nye tilflyttere til Slagelse Kommune en god modtagelse samt videregive viden og informationer, som er både nyttige og rare, når man skal skabe sig en hverdag et nyt sted.

Vi håber, du vil komme og blive klogere på den kommune du er flyttet til. Af hensyn til madbestilling er det nødvendigt at tilmelde sig arrangementet. Arrangementet er gratis og for alle, der er tilflyttet Slagelse Kommune inden for det sidste års tid.

Næste velkomstarrangement er udsat

Som følge af myndighedernes generelle retningslinjer ang. coronavirus er næste velkomstarrangement for tilflyttere udsat.

Når det igen er muligt at afholde større arrangementer, vil vi invitere til det næste velkomstarrangement.

Du vil automatisk blive inviteret til de første to arrangementer, efter du er tilflyttet kommunen. Vil du være helt sikker på at blive inviteret til det næste velkomstarrangement, så kan du skrive dig op ved at

følge nedenstående link:

Siden er sidst opdateret 1. februar 2021