Fem foreninger fik tidlig julegave

Over 55.000 kr. delte Folkeoplysningsudvalget ud til fem foreninger, som dermed kan se frem til allerede nu at få juleønsker opfyldt.

Jumping trampoliner, Stand Up paddle og redskabsvogn er blandt julegaverne, som Folkeoplysningsudvalget på sit møde delte tilskud ud til. Over 55.000 kr. skal dermed være med til at sikre endnu mere aktivitet og udvikling i foreningslivet.

Selvom der stadig er nogle dage til juleaften, så kan fem foreninger strege en række ønsker på ønskesedlen. En del af ønskerne kan nemlig allerede nu gå i opfyldelse, efter at Folkeoplysningsudvalget gav 55.800 kr. i tilskud fra Udviklingspuljen.

Tilskuddene blev givet til:

 • Bisserup Tennisklub 6.025 kr.
 • Hashøj IF Håndbold 4.450 kr.
 • IF62 Gymnastik 30.000 kr.
 • Korsør Roklub 11.038 kr.
 • Stillinge IF Gymnastik 4.295 kr.

Hvad skal pengene bruges til?

I Bisserup kan den relativt nystartede forening se frem til at tilbyde sine medlemmer endnu bedre baneforhold, når der fremover kommer bænke, vindskærme og slæbekost, så også brugen af banen kan forlænges. I Hashøj IF Håndbold kan hele familien se frem til, at klubben takket være det nye tilskud kan starte familiebold op. Her vil bevægelser og motoriske øvelser med bolde eller redskaber give hele familien sved på panden og smil på læberne, mens familien får mulighed for en times motion sammen.

I Korsør Roklub vil der fremover ikke kun være baglænsroning og kajakroning på programmet, men derimod også Stand Up Paddle. I Dalmose kan medlemmerne af IF62 til gengæld se frem til at få pulsen op til jumping fitness, efter foreningen har fået tilskud til at købe 15 jumping trampoliner. Endelig kan medlemmerne af Stillinge IF se frem til at foreningen får en redskabsvogn, som skal gøre det nemmere at transportere madrasser til gymnastik.

Nytænkning kan måske tiltrække flere medlemmer

- I Folkeoplysningsudvalget er vi glade for, at vi kunne imødekomme fem foreningers ønsker til udviklingstiltag i klubberne. Samtidig er vi naturligvis også glade for at se, at foreningerne fornyr sig og tænker i nye muligheder, så endnu flere borgere kan have et aktivt fritidsliv og være en del af foreningslivet, som jo bl.a. også er et af målene i kommunens idrætspolitik, siger formand for Folkeoplysningsudvalget Jørn C. Nielsen.

Flere oplysninger

 • Formand for Folkeoplysningsudvalget Jørn C Nielsen
  Tlf. 22 80 09 50
  Mail jorn.c@live.dk


 • Fritidskonsulent Sussanne Havsager
  Tlf. 58 57 46 35
  Mail sukja@slagelse.dk

Pressemeddelelse 15. december 2017