Grib chancen: Løb med de Rigtige Mænd fra DR1

Sig NEJ til sofaen og dårlige undskyldninger. Sig JA til Rigtige Mænd-Løbet den 24. maj. Kom i form sammen med resten af Danmarks rigtige mænd - hvis du kan klare værkstedshumoren

Kender du programserien ”Rigtige Mænd” på DR 1? Har du fulgt med fra sofaen? Glæd dig til en ny omgang af tv-programmerne – men denne gang skal du selv være med. Højdepunktet er den 24. maj, hvor du deltager i løbet ”Rigtige Mænd Løbet”. Samme aften og tidspunkt arrangerer landets kommuner samme type løb. Det bliver stort!

Find motivationen sammen med andre

Er det kedeligt at træne alene? Kniber det med motivationen? Så deltag i et digitalt træningsfællesskab allerede fra 1.marts og mulighederne for fælles real life træning. Det gør træningen både sjovere og lettere. Du får samme type træning og udfordringer som de Rigtige Mænd i DR programmet.

Mandehumor frem for løftede pegefingre

Det er første gang, at der i Danmark arrangeres et mandeløb på samme dag og tidspunkt i hele landet. Projektet sætter fokus på sundheden hos mændene landet over – også i Slagelse Kommune.

- Projektet er en sjov og ny måde at motivere flere mænd til sunde levevaner gennem fælles træning og konkurrence. Vi er rigtig glade for, at vi sammen med Firmaidræt Slagelse kan tilbyde mændene i kommunen muligheden for et sundere liv og bedre trivsel gennem et fællesskab, der er præget af rigtig mandehumor i stedet for formaninger og løftede pegefingre, siger formand for Sundheds- og Seniorudvalget Ann Sibbern.

Online community og træningsfællesskab

Firmaidræt Slagelse er med til at arrangere og skabe rammerne om forhindringsløbet den 24. maj, og de ser frem til, at få Rigtige Mænd Sjakket startet ud.

- Vi ser naturligvis meget frem til selve løbet, men ikke mindst optakten og træningen forud for løbet. Fra 1. marts kan alle mænd blive en del af Rigtige Mænd Sjakket, som er et online community, hvor der er udfordringer, test og træning tilsat en god portion værkstedshumor og kammeratligt drilleri. Her træner mændene på lige fod med de rigtige mænd på tv. De bliver testet, får træningstips og udfordringer, og de kan konkurrere mod de andre mænd i træningsfællesskabet. Samtidig tilbyder vi også real life fællestræning fra starten af marts, som både vil være outdoor og funktionel træning samt en masse andet, vi vil løfte sløret for senere, siger Jan Reinhold formand i Firmaidræt Slagelse.

Tilmeld dig her

Tilmelding: Outdoor fællestræning på Firmaidræt Slagelses hjemmeside

 Tilmelding: Træningsfællesskabet "Rigtige Mænd Sjakket" og "Rigtige Mænd Løbet" (åbner for tilmelding 1. marts). Har du ikke et fuldt hold på fem personer, kan du finde holdkammerater på det online community på hjemmesiden rigtigemænd.dk

Kontakt for yderligere informationer

Kort om Rigtige Mænd-programmet

Rigtige Mænd var et seerhit i 2015 for DR1. Programmet fik rekordhøje seertal, hvor man lærte Smeden, Palle, Hammer, Lindy og Jonas at kende. Mænd, der sammen tog hånd om deres sundhed i et fællesskab præget af ægte mandehumor.

Tv-programmerne om Rigtige Mænd vises fra april 2017 på DR1 med fem nye håndværkere.   

Nordea-fonden støttede produktionen af den første serie og har i et endnu større engagement denne gang ønsket at brede de fem mænds rejse ud til en bevægelse for potentielt set alle danske mænd. 

Nordea-fonden støtter projektet med 22,7 mio. kr. i 2017 og 2018.

Fakta om Rigtige Mænd Sjakket

  • Fra den 1. marts 2017 kan alle mænd i hold af fem blive en del af et nyt og gratis digitalt træningsfællesskab Rigtige Mænd Sjakket på hjemmesiden rigtigemænd.dk
  • Den 24. maj 2017 afholdes det landsdækkende Rigtige Mænd Løb. Målet er, at løbet afholdes i alle landets kommuner i samarbejde med kommuner og lokale idrætsforeninger.
  • Efter Rigtige Mænd Løbet fortsætter det digitale træningsfællesskab, og der sættes nye mål og udfordringer frem mod næste års Rigtige Mænd Løb i 2018.
  • Nordea-fonden støtter projekt Rigtige Mænd i 2017 og 2018.
  • Projektets samarbejdspartnere er Dansk Firmaidrætsforbund, MakeitBee Production, DR og Syddansk Universitet.

Pressemeddelse fra Slagelse Kommune - læs den her (nyt vindue)