Kom til åbning af Korsør havnebad

Den 4. august bliver Korsørs nye havnebad i Halsskov Havn indviet.

Der er lagt op til en hyggelig aften for alle med pølser, musik og forskellige aktiviteter, når første del af det kommende vandsportscenter, Korsør Havnebad, bliver indviet den 4. august kl. 17.30 i Halsskov Havn.

- Vi har arbejdet på, at realisere det her projekt et stykke tid nu, så det er fantastisk at se første del blive til virkelighed. Derfor håber jeg også, at hele Korsør vil tage det nye havnebad til sig, siger Hans-Jørn Andersen, formand for udvalget ”Korsør – byen møder vandet”.

Det bliver borgmester Stén Knuth, som står for den officielle indvielsestale, og han har også lovet at tage det første spring fra det nye udspringstårn. Derefter er der rig mulighed for selv at teste udspringstårnets tre højder, klatrevæg og ikke mindst selve havnebadet.

Efter den officielle åbningsseance, hvor Korsør Erhvervsforening har sponsoreret at Slagelse Garden vil marchere og musicere, spiller DJ’en op i stranddiskoteket og man kan købe pølser og øl/vand. Det er foreningen ”Korsør holder sammen”, som står for salget, og flere af byens foreninger bakker op om arrangementet. Blandt andet arrangerer Volleyboldklubben Vestsjælland beachvolley på de nye baner.

- Vi i udvalget vil gerne vise havnebadet og de aktiviteter, det kan danne rammen om i fremtidens vandsportscenter. Og jeg er rigtig glad for og vil også gerne takke alle foreningerne for at bakke op og deltage, så vi kan få en hyggelig aften. Jeg håber også, at resten af Korsør bakker op og kommer forbi, når vi åbner, siger Hans Jørn-Andersen.

Flere oplysninger

Ønsker du flere oplysninger, så kontakt:

  • Hans-Jørn Andersen, formand for ”Korsør – byen møder vandet”, mobil 50 42 10 13

 

Pressemeddelelse 27. juli 2017.