Byt den støvede rollator til en æske chokolade

Står rollatoren eller bækkenstolen og samler støv og fylder, fordi du ikke længere har brug for den? Så aflever den tilbage og få chokolade som tak for hjælpen.

Står rollatoren, bækkenstolen, badebænken eller kørestolen og samler støv og fylder, fordi du ikke længere har brug for den? Så er der måske andre borgere i Slagelse Kommune, som kunne få glæde af den. I maj og juni måned kan du aflevere dit hjælpemiddel, hvis du har lånt det af Slagelse Kommune, hos Hjælpemiddelafdelingen på Industrivej 9 i Slagelse, og så kvitterer Slagelse Kommune i stedet med en lille æske chokolade som tak for hjælpen. I Seniorugen i uge 19 kan du også aflevere dit hjælpemiddel på et af aktivitetscentrene og modtage chokolade som tak.

Få chokolade som tak for hjælpen 

Tiderne skifter, og du har måske ikke længere brug for hjælpemidler som rollator, bækkenstole eller badebænke i hverdagen. I stedet står hjælpemidlerne måske og fylder op og samler støv. Derfor tilbyder Slagelse Kommune, at du i hele maj og juni kan indlevere sit lånte hjælpemiddel fra Slagelse Kommune i hjælpemiddelafdelingen og i stedet modtage en æske chokolade som tak for hjælpen.

Aflever kun dit hjælpemiddel, hvis du ikke bruger det

- Det sker jo heldigvis, at man med tiden ikke længere får brug for et hjælpemiddel, som man på et tidspunkt har lånt af kommunen for at lette og hjælpe i hverdagen. Vi håber derfor, at vi med vores lille byttecentral de næste par måneder kan hjælpe borgere med at komme af med hjælpemidler, som står og samler støv derhjemme og i stedet få lidt chokolade i bytte. Man skal selvfølgelig kun komme med sit hjælpemiddel, hvis det samler støv, og man slet ikke har brug for det længere, så det i stedet kan glæde og gavne en medborger, siger formand for Sundheds- og Seniorudvalget Ann Sibbern.

Aflever selv og modtag chokolade som tak

I anledning af Seniorugen i hele uge 19 kan du også aflevere dit udlånte hjælpemiddel på et af aktivitetscentrene, som har masser af arrangementer på programmet i forbindelse med Seniorugen. Her kvitterer Slagelse Kommune også med chokolade som tak for hjælpen.

Hvis du er forhindret i selv at kunne aflevere sit hjælpemiddel, så er du selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte hjælpemiddelafdelingen, som kommer og henter hjælpemidlet uden beregning -  dog uden chokolade.

Er du i tvivl om dit hjælpemiddel skal afleveres?

Nogle hjælpemidler låner du af kommunen, mens andre bliver din ejendom og ikke skal leveres tilbage. Som udgangspunkt er de hjælpemidler, som du bærer på kroppen dine egne, mens de øvrige er til låns. Der kan dog være undtagelser, så hvis du er i tvivl, så giv Hjælpemiddelafdelingen et kald på 58 57 45 00.

Flere oplysninger

  • Formand for Sundheds- og Seniorudvalget Ann Sibbern
    Mail annsi@slagelse.dk


  • Områdeleder for Hjælpemiddelafdelingen Michael Holst
    Mail mihol@slagelse.dk
    Tlf 58 57 97 90

 

Pressemeddelelse 11. maj 2017