Populær vandrefestival fejrer 10-års jubilæum

Søndag den 19. august skydes den 10. udgave af Vandrefestivalen i gang, og i år giver 18 ruter rig mulighed for at opleve kommunen helt tæt på.

Spænd støvlerne godt fast og find vandrestokken frem, for nu er det igen tid til Vandrefestival! I år er der hele 145 forskellige vandreture planlagt over hele Sjælland, hvoraf de 18 foregår lige her i Slagelse Kommune.

Med distancer fra 12 kilometer helt ned til 2,2 kilometer kan selv de korteste ben være med til at opleve nye – og måske for de fleste helt ukendte – sider af naturen omkring os. Det eneste det kræver er godt fodtøj og gå-på-mod.

Vandreture for enhver smag

I år kan du blandt andet tage turen ad den grønne kløversti og opleve vores lokale kirker og deres historier, eller gå fugleruten på Agersø og dykke ned i det rige dyreliv. Eller hvad med en tur rundt i Korsørs historiske gamle by? For dem, der har mod på en længere tur, er der også i år mulighed for at tage de 12 kilometer rundt om Omø langs kysten eller gå de 11 kilometer langs Vestkysten på Agersø.

Mulighederne er mange, når frivillige lokale tager rolle som turguider og viser rundt dér, hvor de er hjemmevant – og krydrer oplevelsen med lokalkendskab og gode anekdoter.

Man kan læse mere om de enkelte ture på

Flere oplysninger

Ønsker du flere oplysninger, så kontakt:

  • Udviklingskonsulent Louise Friis Pihl
    Mobil: 24 25 34 96,
    E-mail: loufp@slagelse.dk  

Pressemeddelelse den 7. august 2018