Antvorskovhallen skal have nyt navn

Tidligere i år besluttede et enigt byråd at sætte Antvorskovhallens navn til salg. Navnet går til den højestbydende, og den eneste præmis er, at Slagelse indgår i navnet.

Det er ikke hver dag, at man kan navngive en hal, men frem til d. 11 december kan alle byde ind med et nyt navn til hallen i Antvorskov. Vinderen er den mest gavmilde byder, og indtægterne går til Idræts- og Fritidspuljen, som styrker det lokale foreningsliv.

- Vi har valgt at sætte hallens navn til salg, fordi det simpelthen ikke kan betale sig at lade være. Nu kan vi både styrke det lokale foreningsliv, samtidig med at Slagelse by kommer med i navnet. Det viser, at kommunen med fordel kan samarbejde med private aktører, som vil hallen og foreningslivet det bedste, siger Formand for Kultur- og Fritidsudvalget Jørgen Andersen.

Antvorskovhallen er en af kommunens topfaciliteter og bruges til en lang række forskellige kultur og sportsaktiviteter. Næste store event bliver når volleyball-landsholdet skal spille landskampe i hallen til januar. Ender man som Antvorskovhallens nye navnegiver, kan man forvente bred profilering både udenpå og inde i hallen samt på de sociale medier og vejskilte.

Slagelse Stadion hedder nu Harboe Arena Slagelse

Det er ikke første gang, at kommunen lader andre aktører navngive kommunale faciliteter. Sidste gang var det Harboe bryggerierne, som omdøbte Slagelse stadion til Harboe Arena Slagelse. En handel som har været en stor succes for alle parter.

Hvis man gerne vil byde på hallen, kan man læse mere om udbuddet på https://bit.ly/2Q9sp9Q (nyt vindue), ligesom det også er muligt at se hallen, inden at man afgiver et bud.

Flere oplysninger

Ønsker du flere oplysninger, så kontakt:

  • Formand for Kultur- og Fritidsudvalget Jørgen Andersen,
    Mail jorgan@slagelse.dk
    Tlf. 23 49 04 30
  • Fritidskoordinator i Slagelse Kommune Casper Skov Andersen,
    Mail caspe@slagelse.dk
    Tlf. 40 46 86 87