Handicapprisen uddeles til ildsjæle ved bassinkanten

Handicaprådet i Slagelse Kommune belønner med Handicappris 2018 to ildsjæle, som gennem deres arbejde for Korsør Handicap Idræt i særlig grad har bidraget til at forøge livskvaliteten hos handicappede.

- Handicapprisen giver os en mulighed for at vise vores taknemmelighed til de personer i kommunen, som gør en særlig indsats for at borgere med handicap kan leve gode liv i vores kommune. Ingrid og Finn lever bestemt op til de kriterier, og der skal lyde et stort tillykke herfra, siger Jørgen Andersen (A), næstformand i Handicaprådet og medlem af Udvalget for Specialiserede Borgerindsatser.

Prisen går i år til Ingrid og Finn Nielsen, fordi de siden 1982 har været frivillige i Korsør Handicap Idræt. De har både haft bestyrelsesarbejde og stillet op til træning, og der i gennem gjort et stort arbejde for, at borgere med handicaps - unge som ældre - kan gå til en rigtig god og sund idrætsaktivitet i Slagelse Kommune.

Ingrid og Finn arbejder for såvel bredden som elite i Korsør Handicap Idræt, som består af en bocciaafdeling og en svømmeafdeling, hvor svømmeafdelingen med 60 aktive medlemmer er den største. Fire gange om året tager Ingrid og Finn med elite- samt breddesvømmere til regionsstævner rundt på Sjælland, hvor svømmerne kan møde andre og dyste i forskellige svømmediscipliner. De deltager også i de danske Forbundsmesterskaber og DM under Parasport Danmark.

- Handicaprådet ønsker med Handicapprisen 2018 at fremhæve de to ildsjæles store indsats og samtidig understrege vigtigheden af, at der i Slagelse Kommune er idrætsaktiviteter for borgere med handicaps. Uden ildsjæle ville vi være et fattigere sted, og derfor belønner vi dem, der gør den ekstra vigtige indsats, siger Ole Andersen, formand for Handicaprådet.

Flere oplysninger

Ønsker du flere oplysninger, så kontakt:

  • Ole Andersen, Formand for Handicaprådet,
    telefon 26 20 60 32
  • Jørgen Andersen, næstformand for Handicaprådet og medlem af Udvalget for Specialiserede Borgerindsatser,
    telefon 23 49 04 30

Pressemeddelelse den 10. december 2018