Slagelse Kommune og FOA er enige om færgeaftale

Slagelse Kommune og FOA har onsdag indgået en aftale, som betyder, at der fra 1. maj arbejdes efter en fælles tørnliste på Agersø og Omø færgerne. Aftalen sikrer også, at der fortsat er et akutberedskab på færgerne.

På et møde onsdag morgen er Slagelse Kommune og FOA blevet enige om ny aftale, som betyder, at der skal indføres en ny fælles tørn, som færdigforhandles, så den kommer til at gælde for medarbejderne på færgerne til Agersø og Omø fra den 1. maj 2019. Samtidig betyder aftalen også, at der fortsat er et akutberedskab på færgerne i tilfælde af nødsituationer.  

- Jeg er glad for, at vi nu har en aftale, som både betyder, at der er et akutberedskab, så øboerne kan føle sig trygge samtidig med, at medarbejderne kommer til at indgå i en fælles tørnliste, siger centerchef Flemming Kortsen, Center for Miljø, Plan og Teknik.

Den fælles tørnlisten er en vagtplan, hvor alle medarbejdere på begge færger indgår. Parterne har aftalt, at der i januar og februar 2019 skal forhandles koncentreret om, hvordan den nye fælles tørnliste skal se ud.

Flere oplysninger

  • Centerchef Flemming Kortsen
    Telefon 23 26 09 45

Pressemeddelelse den 19. september 2018