Borgerservice flytter på biblioteket 7. marts

Fra 7. marts åbner borgerservice dørene på Stenstuegade i stedet for i Gørtlergade, når de fusionerer med biblioteket.

Fra 7. marts skal du ikke længere gå til Gørtlergade i Slagelse, hvis du skal have lavet pas, kørekort eller lignende i Borgerservice. Som den sidste del af fusionen mellem Borgerservicecentrene og Slagelse Bibliotekerne er Borgerservice i Slagelse nu klar til at rykke ind på Slagelse Bibliotekerne i Stenstuegade. Det nye samlede Biblioteker og Borgerservice markeres 7. marts kl. 10.00 med både bobler og officiel indvielse, hvor alle er velkomne.

Mere borgervenlige åbningstider

I 2017 fusionerede biblioteker og borgerservice i Korsør og Skælskør, og 7. marts bliver det Slagelses tur til at samle borgerservice og bibliotek under ét tag. Sammenlægningen af biblioteker og borgerservice betyder, at borgerne i Slagelse Kommune fremover kan se frem til at få hjælp til borger.dk, NEMID, flytning, sygesikringskort, boligstøtte og andre borgerserviceopgaver 14 timer mere om ugen end i dag – og nogle dage helt frem til kl. 18 og 20 på udvalgte services og også lørdag, hvor der dog ikke er åbent for pas og kørekort.

- Med sammenlægningen af borgerservicecentrene og bibliotekerne kan borgerne se frem til at blive betjent på en ny måde og med mere borgervenlige åbningstider. For mange kan det være en udfordring at skulle nå i borgerservice i den nuværende åbningstid, men med 14 timer mere om ugen og muligheden for at blive betjent også aften og weekend, så er der flere timer at planlægge indenfor, ligesom muligheden for tidsbestilling til pas og kørekort kan forhindre ventetid, siger næstformand for Kultur- og Fritidsudvalget Jørgen Andersen. (A)

Lukket mens flyttekasserne skifter adresse

Inden medarbejderne fra både borgerservice og biblioteket er klar til at byde borgerne velkommen på Stenstuegade, holder både borgerservice og biblioteket lukket den 5. og 6. marts for at få flyttet de sidste ting og gøre skranker mm. helt klar til indvielsen den 7. marts kl. 10.

- Vi glæder os til at byde velkommen i det nye samlede Biblioteker og Borgerservice fra den 7. marts. Vi har kørt fusionen i en række etaper for at sikre den bedst mulige overgang for medarbejderne, som har fået oplæring i nye arbejdsopgaver i en i forvejen travl hverdag. Nu er vi klar, og sammenlægningen giver nye muligheder og samarbejdsflader i forhold til bl.a. digitalisering og serviceløsninger, som vi glæder os til at præsentere, siger centerchef for Kultur, Fritid og Borgerservice Mette Mandrup.

Alle er velkomne til at deltage i markeringen, som fejres med bobler og lidt sødt til både store og små. Næstformand for Kultur- og Fritidsudvalget Jørgen Andersen samt centerchef for Kultur, Fritid og Borgerservice Mette Mandrup vil byde velkommen og klippe snoren til det nye Bibliotek og Borgerservice.

Flere oplysninger

  • Næstformand for Kultur- og Fritidsudvalget Jørgen Andersen
    Tlf. 58 30 66 08
    Mail jorga@slagelse.dk


  • Centerchef for Kultur, Fritid og Borgerservice Mette Mandrup
    Tlf. 61 14 09 28
    Mail mandr@slagelse.dk

 

Pressemeddelelse 27. februar 2017