Få en snak med borgmesteren

John Dyrby Paulsen inviterer nu borgere til at bestille et ”borgme-stermøde”. Første mulighed er på torsdag.

Borgere, som har noget, de gerne vil drøfte med kommunens nye borgmester, John Dyrby Paulsen, får nu mulighed for det.  Torsdag den 1. marts er første mulighed for at få et ”borgmestermøde” med ham.

- Jeg vil gerne være åben og let tilgængelig, og jeg vil gerne vide, hvad der optager folk. Derfor vil jeg gerne opfordre borgere til at booke et møde med mig, hvis man de har noget på hjerte, siger borgmester John Dyrby Paulsen (A).

Det første borgmestermøde bliver afholdt i Slagelse, og møderne holdes skiftevis i Slagelse, Korsør og Skælskør. Det betyder dog ikke, at det kun er borgere fra den by, mødet bliver afholdt i, som kan bestille et møde, eller at mødet nødvendigvis skal handle om den by, borgmesteren er på besøg i. 

- Det er folk selv, der bestemmer, hvad de vil snakke med mig om. Men jeg håber da også, at møderne kan give mig nye ideer og inspiration til ting, vi kan gøre bedre, eller nye tiltag, vi kan sætte i gang, siger John Dyrby Paulsen.

Første gang, der er mulighed for at få et borgmestermøde er på torsdag kl. 16 – 17.30 på Slagelse Rådhus.

For at få et møde skal man booke en tid på Slagelse.dk/borgmestertid senest kl. 12 på dagen. Der er seks tider af 15 minutters varighed, og tiderne bliver fordelt efter først-til-mølle princippet.

Flere oplysninger

Ønsker du flere oplysninger, så kontakt:

  • René Madsen,
    tlf. 26 13 19 78

Pressemeddelelse den 26. februar 2018