Bymidtegruppe har fokus på torve og trafik

Bymidtegruppen i Slagelse har valgt Pernille Ivalo Frandsen som formand. Bymidtegruppen vil i første omgang have fokus på torvene og trafiksikkerhed.

Bymidtegruppen for Slagelse har holdt sit første møde, efter det nye byråd har udpeget nye medlemmer til bymidtegrupperne. Fra byrådet er det Jørgen Grüner(F) og Pernille Ivalo Frandsen(V), som er udpeget til Slagelses bymidtegruppe, og på gruppens første møde blev Pernille Ivalo Frandsen valgt til formand for gruppen.

- Jeg håber, at vi kan få nogen gode snakke og konstruktive forslag til, hvordan vores bymidte kan blive endnu bedre. Jeg vil gøre mit for, at skabe et inkluderende samarbejde, så vi sammen kan være med til at rykke Slagelse i en positiv retning, siger Pernille Ivalo Frandsen, formand for bymidtegruppen.

Bymidtegrupperne bliver nedsat for en byrådsperiode ad gangen, og meningen er, at grupperne skal være et forum, hvor foreninger, detailhandel og kommune kan mødes og tale om emner, som har med bymidten at gøre. Og der var enighed om, at bymidtegruppen i første omgang vil fokusere på trafiksikkerhed og torvene i Slagelse.

- Byen skal både være tryg og pæn, og derfor vil vi gerne se på, hvordan vi får trafiksikkerhed og æstetik til at gå hånd i hånd. Slagelse skal være en tryg by at bevæge sig rundt i, men vi skal sørge for, at det ikke skæmmer æstetiske udtryk af byen, siger Pernille Ivalo Frandsen.

De to byrådsrepræsentanter Pernille Ivalo Frandsen og Jørgen Grüner er nye medlemmer. Det samme er Jesper Lambert Nielsen fra Professionshøjskolen Absalon. De øvrige medlemmer er Helle S. Madsen og Marianne Stock fra Business Slagelse, marketingschef i Vestsjællandscentret Jane Dahl, formand for Slagelse Festuge Jette Kjerulff, Thomas Eilersen fra centerforeningen i Vestsjællandscentret og Jan Simmelhag, som er formand for Slagelse Bevaringsforening.

Flere oplysninger

Ønsker du flere oplysninger, så kontakt:

  • Pernille Ivalo Frandsen
    Telefon 28 71 53 21 

Pressemeddelelse deb 24. september 2018