Danmarks Indsamling: Se Slagelse Kommune fra Storebæltsbroens top

Se Danmark fra toppen af Storebæltsbroen og nyd en middag med borgmester John Dyrby Paulsen. Det er den præmie, som Slagelse Kommune og Sund & Bælt stiller på højkant i forbindelse med Danmarksindsamlingen. Pengene går ubeskåret til verdens udsatte piger.

Siden 2017 har landets kommuner haft mulighed for at sætte produkter og oplevelser til salg til fordel for Danmarks Indsamling. I Slagelse Kommune har man sammen med Sund & Bælt valgt at auktionere et usædvanligt besøg til Storebæltsbroens pyloner, der med deres 254 meter er en af Danmarks højeste punkter. Efter besøget vil der være en middag for seks personer sammen med borgmester John Dyrby Paulsen. Både virksomheder og privatpersoner kan komme med et bud.

- For mange danskere er Storebæltsbroen et ultimativt symbol på Danmark. Derfor er det oplagt at sætte en oplevelse på spil, som både viser vores verdenskendte bro og smukke kystlinje fra helt nye højder. Jeg håber, at mange vil byde ind på oplevelsen, så vi i fællesskab kan hjælpe mennesker i nød, siger borgmester John Dyrby Paulsen (A).

I Danmarks Indsamling er man glade for auktionsbidraget fra Slagelse Kommune og Sund & Bælt, som skal hjælpe med at samle midler ind til verdens nødstedte piger.

- Siden 2017 har de deltagende kommuner imponeret os med deres kreative auktioner, som der har været stor opbakning til landet over, og derfor glæder vi os til igen i år at sætte Danmark på auktion. Sidste år blev der indsamlet lige under 150.000 kr. på den konto, siger pressetalsperson for Danmarks Indsamling Anna Rørbæk.

I alt har 28 kommuner budt ind med 33 auktioner. Det er muligt at byde på de mange auktioner frem til lørdag den 2. februar, hvor det store indsamlingsshow løber af stablen og de mange indsamlinger gøres op. Du kan læse mere om de mange aktioner på www.danmarksindsamling.dk.

Om Danmarks Indsamling

Danmarks Indsamling er en fælles indsamling til fordel for udviklingslandene i Afrika, Asien og Latinamerika, som DR og 12 af Danmarks største humanitære organisationer står bag. Organisationerne arbejder for at hjælpe landene ud af fattigdom, hjælpe de mest udsatte mennesker til en fremtid og fremme FN’s 17 Verdensmål for en bæredygtig global udvikling.

Med 12 projekter i 12 lande på tre kontinenter sætter Danmarks Indsamling 2019 fokus på de piger rundt om i verden, som har brug for hjælp. Det er i år 13. gang, at Danmarks Indsamling afholdes. Indsamlingen løber fra 1. januar med aktiviteter i hele landet og kulminerer med et tv-show på DR1 lørdag den 2. februar 2019 kl. 19.00.

Flere oplysninger

Ønsker du flere oplysninger, så kontakt:

  • Borgmester John Dyrby Paulsen,
    Tlf. 58 57 30 02

  • Leder af Ledelsessekretariatet Mette Bjarnt,
    Tlf. 23 65 24 15

  • Pressetalsperson for Danmarks Indsamling Anna Rørbæk,
    Tlf. 26 21 03 26