TEGLKUBERNE – informationsmøde om boligprojekt på Sverigesvej/Skovvejen

Slagelse Boligselskab og Slagelse Kommune holder informationsmøde om byggeriet Teglkuberne 26. juni

Slagelse Boligselskab har i samarbejde med Arkitema udviklet et skitseprojekt for nybyggeriet på Sverigesvej tæt på Slagelse bymidte.

Med udviklingen af Teglkuberne understøttes Slagelse som en attraktiv bosætnings by, for bl.a. nye borgere der arbejder i byen og gerne vil flytte til, seniorer som måske allerede bor i området i forvejen eller de unge som skal studere i et af byens mange uddannelsesinstitutioner og gerne vil flytte til byen.

Informationsmøde d. 26. juni 2019

Slagelse Boligselskab og Slagelse Kommune inviterer borgere som er interesserede i projektet til informationsmøde, hvor projektet vil blive præsenteret:

”Vi vil rigtig gerne fortælle om processen bag et projekt i denne størrelse, visionen for Teglkuberne og den byudvikling som sådan et projekt bidrager med,” udtaler direktør Arne Juul.

”Jeg ved, at der er mange holdninger til byggeriet, og hvad det betyder for Slagelse. Informationsmødet er en mulighed for at høre mere om projektet og få svar på de tvivlsspørgsmål, som man eventuelt har,” siger borgmester John Dyrby Paulsen (A).

Praktisk information

Dato: d. 26. juni 2019, kl. 18.30-20.00.
Informationsmødet foregår i det store lokale på Slagelse Bibliotek, på Stenstuegade 3 i Slagelse.

Tilmelding skal ske til Gada Omar på mail: gao@slagelsebolig.dk senest 24. juni 2019 kl. 8.00.

For mere information:

  • Direktør Arne Juul, Slagelse Boligselskab
    tlf.: 40 75 20 07
  • Borgmester John Dyrby Paulsen (A)
    tlf.: 21 18 42 04  

Pressemeddelelse den 18. juni 2019