Informationsmøde sætter fokus på seniorbofællesskaber

Et seniorbofælleskab er på vej i Svenstrup, og Slagelse Kommune oplever, at der er efterspørgsel på bofællesskaber blandt seniorerne. Den 11. juni er der mulighed for at høre mere om boligformen.

Seniorbofællesskaber er på dagsordenen den 11. juni på Tårnborg Skole, når Slagelse Kommune, OK Fonden og Tårnborg Lokalråd inviterer til infomøde om emnet. Den konkrete anledning er det seniorbofælleskab, som er på tegnebrættet i Svenstrup. Men alle med interesse for seniorbofællesskaber opfordres til at komme. 

- Jeg er rigtig glad for, at der er taget initiativ til projektet i Svenstrup. Det bakker vi op om fra kommunens side. Vi kan mærke, at der er interesse for seniorbofælleskaber og derfor vil mødet også handle om muligheden for seniorbofællesskaber andre steder i kommunen, siger borgmester John Dyrby Paulsen (A).

På informationsmødet vil der være mere information om seniorbofælleskabet i Svenstrup. Men folk, som har en generel interesse i seniorbofælleskaber og måske en projektide i maven, kan også høre mere og stille spørgsmål til mulighederne for seniorbofællesskaber generelt.

- Det er en boligform, som vi oplever stigende interesse for, og derfor opfordrer vi alle interesserede til at deltage. Det er en mulighed for at få inspiration og høre mere, siger formand for Teknik og Erhvervsudvalget Villum Christensen (I), som byder velkommen til deltagerne og leder mødet.

På mødet deltager også OK Fondens direktør Eva Lunding Olsen, som har erfaringer med seniorbofælleskaber andre steder i landet, og som også er med i udviklingen af det nye seniorbofælleskab i Svenstrup.  

Informationsmødet om seniorbofælleskaber finder sted tirsdag den 11. juni kl. 19 i på Tårnborg Skole. Alle er velkomne, men det kræver tilmelding til mail plan@slagelse.dk eller telefon 58 57 90 92 senest den 7. juni.

Flere oplysninger

Ønsker du flere oplysninger, så kontakt:

  • Borgmester John Dyrby Paulsen
    Telefon 21 18 42 04
  • Udvalgsformand Villum Christensen
    Telefon 61 15 30 89 

 Pressemeddelelse den 29. maj 2019