Lav din egen borgmesterkæde til kulturnatten

Til kulturnatten på Slagelse Rådhus kan du lave borgmesterkæder, snakke med borgmesteren, møde byrådsmedlemmer og høre jazz.

Som regel er det kun en borgmester, som har æren af at kunne iføre sig en borgmesterkæde. Men til kulturnatten får alle børn som besøger rådhuset mulighed for at lave deres egen borgmesterkæde godt hjulpet på vej af medarbejdere og børn fra Skovbrynet i Sørbymagle. Borgmesterkædeworkshoppen er blot en af flere aktiviteter til kulturnatten, når Slagelse Kommune inviterer til Åbent Rådhus. Her vil der også være mulighed for at få en snak med borgmester John Dyrby Paulsen og flere byrådsmedlemmer, se flotte kunstværker fra Vasac og høre jazz med Slagelse Jazz Klub.

Aktiviteter for både børn og voksne 

Som så mange gange før er Slagelse Rådhus åbent til Sct. Michaels Nat, når det igen er tid til den største kulturnat uden for København. Tidligere år har der kun været åbent i kantinen, men i år vil der være aktiviteter for både børn og voksne fra kl. 18.00-23.30. Fra kl. 18.00 kan alle børn komme og lave deres egne borgmesterkæder med god hjælp fra børn og voksne fra daginstitutionen Skovbrynet. I trappeopgangen udstiller VASAC kunstværker, og udstillingen åbnes med en fernisering kl. 18.30. Kl. 18.00 og 19.00 er der mulighed for at få en snak med borgmester John Dyrby Paulsen på hans kontor.

- Vi glæder os til at være en del af kulturnatten i år med et lidt anderledes program, end vi plejer. I år åbner vi nemlig op for mere af rådhuset og byder både børn og voksne inden for til bl.a. en sjov børneaktivitet, som vi er rigtig glade for, at Skovbrynet vil hjælpe med. Jeg ser frem til at få en snak med alle, som kigger forbi mit kontor, og jeg håber rigtig mange vil benytte sig af muligheden for at deltage i kulturnattens mange spændende arrangementer, siger borgmester John Dyrby Paulsen.

Går du med politikerdrømme i maven?

Hvis man er nysgerrig efter at høre om hvordan det er at være byrådsmedlem, så er der god mulighed for at blive klogere på byrådsarbejdet kl. 19.30 og 20.30. Her vil byrådsmedlemmerne Britta Huntley, Lis Tribler, Troels Brandt, Sofie Janning og Christopher Trung stå klar i byrådssalen og fortælle om hvordan byrådet arbejder og svare på spørgsmål. Traditionen tro er der også mulighed for at nyde udsigten fra rådhusets kantine og ikke mindst musikken når Jazzens Venner præsenterer Hot Society Orchestra, som spiller frem til kl. 23.30.

Program for Åbent Rådhus

Rådhuset er åbent fra kl. 18.00-23.30

Kl. 18.00 og 19.00 Mød borgmester John Dyrby Paulsen på hans kontor

Kl. 18.00-20.00 Lav din egen borgmesterkæde på 1. sal

Kl. 18.30 Fernisering på udstilling med VASAC i trappeopgangen

Kl. 19.30 og 20.30 Mød byrådspolitikere i byrådssalen

Kl. 20.00-23.30 Jazzens Venner præsenterer Hot Society Orchestra i kantinen

Flere oplysninger

Pressemeddelelse 24. september 2019