Forebyggelses- og Seniorudvalget takker

Forebyggelses- og Seniorudvalget sender en stor tak til alle medarbejdere på sundheds- og ældreområdet

Det er en ganske særlig tid for alle lige nu og ikke mindst på sundheds- og ældreområdet i Slagelse Kommune. Derfor ønsker Forebyggelses- og Seniorudvalget at sende en stor tak til alle medarbejdere på sundheds- og ældreområdet for deres uvurderlige indsats i denne særlige tid med Corona Virus.

Der ligger en helt særlig og vigtig opgave i at tage hånd om de svage og ældre i samfundet. Det gør der hver dag, men den opgave bliver absolut ikke nemmere eller mindre, når samfundet rammes af en pandemi. Det er den heller ikke blevet i Slagelse Kommune, hvor medarbejderne på sundheds- og ældreområdet må løbe ekstra stærkt disse dage.

Derfor ønsker et samlet Forebyggelses- og Seniorudvalget at sende en hilsen med en stor tak til alle medarbejdere på sundheds- og ældreområdet.

Tak for fælles indsats i en svær tid

- Det her er en særlig tid for de ansatte. Mange arbejder hjemmefra, og mange holder hjulene i gang i forhold til vores allermest udsatte og sårbare borgere. Vi vil gerne takke alle medarbejderne, for vi ved, de gør alt, hvad de kan for at få tingene til at glide bedst muligt. Vi skylder jer en stor tak for jeres samarbejdsvilje og for jeres indstilling til at løse tingene bedst muligt i en hverdag, hvor meget ændrer sig fra dag til dag. Vi ved, I hver især yder en særlig indsats lige nu, og det er vi dybt taknemmelige for, lyder takken fra et samlet Forebyggelses- og Seniorudvalg.

Da meget ændrer sig hurtigt i disse dage, har Forebyggelses- og Seniorudvalget også forberedt sig, hvis det skulle blive nødvendigt at afholde et ekstraordinært udvalgsmøde.

Udvalg klar til hurtigt at kunne mødes

- Ligesom vi oplever stor ansvarsfølelses og fleksibilitet blandt medarbejderne, så er vi som udvalg også fleksible. Vi vil kunne samles til møde inden for 6 timer, hvis Center for Sundhed og Ældre vurderer, at der er behov for et midlertidigt ændret serviceniveau på grund af mangel på medarbejderressourcer. Vi håber naturligvis ikke, det bliver nødvendigt, men vi har forberedt os, hvis tilfældet skulle opstå, slutter et samlet Forebyggelses- og Seniorudvalg.

Ali Yavuz – formand, Unnie L. B. Oldenburg – næstformand, Anders Nielsen, Jimmi Jørgensen, Jørn-Ole Didriksen, Ann Sibbern og Helle Jacobsen

Flere oplysninger

 • Ali Yavuz – formand
  Tlf 20 29 58 66


 • Unnie L. B. Oldenburg – næstformand
  Tlf 31 41 55 13


 • Anders Nielsen
  Tlf 40 41 03 43


 • Jimmi Jørgensen
  Tlf 50 42 46 67


 • Jørn-Ole Didriksen
  Tlf 40 40 17 75


 • Ann Sibbern
  Tlf 20 29 58 29


 • Helle Jacobsen
  Tlf 51 64 81 13

 

Pressemeddelelse 2. april 2020