Kultur- og Fritidsudvalget takker for godt samarbejde

Et samlet Kultur- og Fritidsudvalg vil gerne takke borgerne, foreningerne, samarbejdspartnere, medarbejdere m.fl.

Året nærmer sig sin afslutning, og det betyder også en afslutning for det nuværende Kultur- og Fritidsudvalgs periode. Derfor vil et samlet Kultur- og Fritidsudvalg gerne takke borgerne, foreningerne, samarbejdspartnere, medarbejdere m.fl. for gode drøftelser, spændende samarbejdsprojekter og ikke mindst vigtige beslutninger, som er truffet i fællesskab gennem de sidste fire år.

Når kalenderen skriver 2022 bliver det både med nye og nuværende medlemmer i Kultur- og Fritidsudvalget. I løbet af 2018-2021 er der sket meget ikke mindst på Kultur- og Fritidsområdet, hvor bl.a. en ny kulturstrategi er blevet vedtaget, Slagelse Kommune er blevet del af en egnsteateraftale, talentarbejdet omkring Slagelse Talent og Elite er udvidet med yderligere to ungdomsuddannelser, TeamDanmark-aftalen om elitekommune er blevet genforhandlet, to idrætsskoler er blevet certificeret og en skatepark og kunstgræsbaner er blevet etableret.

Samarbejde sikrer udvikling

- Der er sket rigtig meget gennem de sidste fire år. Det skyldes ikke mindst, at vi har nogle rigtig dygtige foreninger og ildsjæle, som er med til at udvikle nye og nuværende tilbud, så Slagelse Kommune fortsat kan have et rigt og mangfoldigt kultur- og fritidsliv. Derfor vil vi som et samlet udvalg gerne takke alle borgerne, foreninger, samarbejdspartnere, medarbejdere og ildsjæle, som har været med til at sikre, at Slagelse Kommune udvikler tilbud og aktiviteter som følger tidens tendenser, så vi både rykker os selv og vores kultur- og fritidsliv, siger formand for Kultur- og Fritidsudvalget Jørgen Andersen. (A)

Selvom meget er nået på de fire år, så venter der også en spændende tid for det kommende Kultur- og Fritidsudvalg, som skal fortsætte udviklingen og samarbejdet.

Fortsat være ambitiøse og turde afprøve nyt

- Vi glæder os til at fortsætte udviklingen af kultur- og fritidsområdet i det nye udvalg. Det er vigtigt, at vi sammen skaber de bedste betingelser for bevægelse samt kultur- og fritidsoplevelser. Vi skal fortsætte med at være ambitiøse og hele tiden være i udvikling og have fingeren på pulsen, så vi også tør afprøve nye ting. Det har vi gjort de sidste fire år i tæt samarbejde og dialog med både hinanden, og alle som på den ene eller anden måde er involveret i kultur- og fritidslivet. Tak for samarbejdet og god jul og godt nytår til hele Kultur- og Fritidslivet fra et samlet Kultur- og Fritidsvalg, siger næstformand for Kultur- og Fritidsudvalget Britta Huntley. (A)

På vegne af Kultur- og Fritidsudvalget 2018-2021

 • Jørgen Andersen - formand
 • Britta Huntley- næstformand
 • Anders Nielsen
 • Anne Bjergvang
 • Troels Brandt
 • Ebbe Jens Ahlgren
 • Morten Hass Augustsen

Flere oplysninger

 • Formand for Kultur- og Fritidsudvalget Jørgen Andersen
  Tlf. 23 49 04 30
  Mail jorgan@slagelse.dk 


 • Næstformand i Kultur- og Fritidsudvalget Britta Huntley
  Tlf 23 80 44 53
  Mail brhun@slagelse.dk

Pressemeddelelse 10. december 2021