Er du vild med naturen og har du lyst til at inspirere andre?

Så bliv en af Slagelse Kommunes vild have-mentorer

Som en af Slagelse Kommunes vild have-mentorer bliver du en del af kommunens indsats for den vilde natur. Sammen gør vi naturen vild, hvor vi bor, ved at skabe bedre levesteder for insekter og dyr.

Spændende kursus for vild have-mentorerne

Vil du være vild have-mentor får du et spændende halvdagskursus, hvor du bliver klædt godt på til at gå forrest og inspirere andre til at skabe biodiversitet og mere liv i haven og i den bynære natur.

  • Du får viden om, hvordan du styrker biodiversiteten
  • Du får redskaber til at lave mindre arrangementer
  • Du bliver en del af et netværk af andre vild have-mentorer i Slagelse Kommune, hvor I kan udveksle idéer og erfaringer.

Når du har fuldført kurset, får du et flot kursusbevis.

Din opgave som vild have-mentor

Som uddannet vild have-mentor kommer du til at inspirere andre ved at lave et eller flere mindre arrangementer, som du selv bestemmer, hvad skal være. Det kan være, at du viser din vilde have frem, arrangerer guidede ture i lokalområdet for at tjekke biodiversiteten ud, eller at I sammen laver kvashegn og insekthoteller, hvor du bor.

Som vild have-mentor skal du være med til at give andre omkring dig en viden om de små, men vigtige tiltag, der kan skabe mere vild natur, der hvor vi bor og lever. Du skal ikke være ekspert, men mere være den der sætter fokus på vigtigheden af at styrke biodiversiteten.

Kurset er for alle, hvad enten du er helt ny i det vilde eller du har meget erfaring.

Her sker det

Kurset Vild Have-Mentor er tirsdag 12. oktober kl. 15.30-20.30 på Slagelse Rådhus, kantinen, 3. sal. Indgang til venstre for hoveddøren.

Vil du vide mere

Vil du vide mere, så kontakt projektmedarbejder Ida Haddad, Center for Miljø, Plan og Teknik, tlf. 24 79 87 84.

Tilmelding og frist

Du tilmelder dig kurset senest 8. oktober 2021 via følgende link:

  • Tilmeldingen til kurset Vild Have-Mentor er udløbet

Der er et begrænset antal pladser, som bliver fordelt efter først-til-mølle. Hvis du har tilmeldt dig og du er forhindret i at deltage, skal du melde afbud senest to dage inden kurset.

Direkte link til mere info om Vild Kommune i Slagelse Kommune: slagelse.dk/VildKommune

 

Nyhed 29. september 2021