Få hjælp til at holde på vandet

Er du utæt? Nu kan du få hjælp på gratis online kurser.

Tisser du et par dråber, når du nyser, griner, hoster eller hopper? Det kan være meget generende i hverdagen, men heldigvis kan du selv gøre en aktiv indsats for at slippe af med problemerne.

Gratis hjælp på Helpii

Som borger i Slagelse Kommune har du adgang til gratis online kursus på hjemmesiden Helpii. Her kan du få ny viden, eksperters gode råd og øvelser, som er baseret på den nyeste forskning.

Både mænd og kvinder bliver utætte

Problemer med at holde på vandet rammer både mænd og kvinder. Mænd oplever oftest, at de drypper eller har svært ved at styre, hvornår de skal tisse. De kan også have svært ved at komme af med vandet. Hos kvinder er problemet, at de har svært at styre tissetrangen eller er utætte, når de nyser, griner, hoster eller hopper.

Fordi mænd og kvinder har forskellige udfordringer og anatomi, er der et kursus til hvert køn. Og faktisk kan du også få hjælp, hvis du døjer med forstoppelse eller diarre.

Løs problemerne, før de opstår

Hvis du ikke har problemer med at holde på vandet, er det alligevel en god idé at gennemgå kurserne. Så kan du forebygge, at problemet opstår på et senere tidspunkt i livet.

Vil du vide mere?

Læs mere om inkontinens og de tilbud, du kan få her i kommunen: