På kursus i biodiversitet

I juni måned var 80 medarbejdere fra Slagelse Kommunes Entreprenørservice på to dages kursus i biodiversitet. Kurset handlede mere konkret om, hvordan kommunens medarbejdere fremover kan være med til at give mere plads til naturen på kommunens grønne arealer. 

På kurset var der fokus på, hvordan man lokalt kan skabe bedre levesteder for bier, insekter og småkryb. Eksempelvis ved at slå græsset færre gange og på andre tider af året end normalt. Eller ved at gammelt træ og kvas får lov til at ligge i hegn og i parkens hjørner – til gavn for alle de dyr og insekter, som er afhængige af disse levesteder.

Fremadrettet bliver biodiversitet, og det at give plads til naturen og vildskaben, en fast del af arbejdet i Slagelse Kommunes Entreprenørservice.

Medarbejderne i Entreprenørservice er klar til at forklare borgerne om de tiltag, der løbende vil blive taget i parker, langs veje og på kommunens øvrige grønne arealer.

Kurset var et samarbejde mellem Slagelse Kommunes Entreprenørservice og ZBC - Landbrugs- og Gartnerskolen. ZBS' faglærer Eva Rosengren stod for undervisningen. 

Siden er sidst opdateret 13. maj 2022