Fonde.dk - forening

Brug fonde.dk til at målrette og effektivisere jeres fundraising-aktiviteter.

Fonde.dk

Slagelse Kommune har derfor købt adgang til Fonde.dk, der er Danmarks største online fondsdatabase. Siden indeholder forskellige værktøjer, der kan benyttes til at målrette og effektivisere fundraisingen inden for en bred vifte af emner som kultur, natur, fritid, iværksætteri, ældre, børn, arkitektur og meget mere.

Adgang for foreninger

Aftalen med Fonde.dk betyder, at alle foreninger hjemmehørende i Slagelse Kommune, gratis kan oprette op til 3 brugere per forening. Det er foreningens bestyrelse, der har råderet over brugerprofilerne i databasen.

Slagelse Kommune har købt adgang til Fonde.dk og har for nyligt fornyet aftalen, så den løber frem til og med september 2021.

Vi evaluerer løbende, om der er tilfredshed med ordningen. Når du tilmelder dig via Slagelse Kommunes abonnement, vil du blive kontaktet 1 gang årligt med en bruger- og tilfredshedsundersøgelse.

Formålet er at give vores foreninger de bedste betingelser for at kunne fundraise til de mange projekter, som ligger og venter rundt om i kommunen.

Support og betingelser

Teknisk support, herunder spørgsmål til abonnement, skal rettes direkte til Fonde.dk. Kontaktoplysninger findes på udbyderens hjemmeside, der kan tilgås via nedenstående link.

Betingelserne for brug af Fonde.dk fremgår af udbyderens hjemmeside. Slagelse Kommune stiller databasen til rådighed, men fraskriver sig alt ansvar for brug af tjenesten i øvrigt.

Få adgang

For at få adgang til Fonde.dk, skal du blot udfylde nedenstående formular, hvorefter Fonde.dk sender dig dine login-oplysninger i løbet af 1-2 hverdage. Det udleverede login (brugernavn og password) er personligt og skal opbevares forsvarligt og fortroligt, og må således ikke videregives til 3. person.

God fornøjelse med fundraisingen.

Tilmelding til databasen Fonde.dk

Dine oplysninger sendes videre til Fonde.dk
Siden er sidst opdateret 28. september 2021