For foreninger

Se hvordan du får oprettet og godkendt din forening, så I kan udnytte de mange muligheder, som kommunen tilbyder foreningslivet.

Slagelse Kommune vil gerne have et så dynamisk og varieret foreningsliv som muligt og gør derfor meget for at give både nye og etablerede foreninger de bedste muligheder for at udvikle sig og udfolde deres aktiviteter.

Nedenfor kan du læse mere om disse muligheder, herunder hvordan du opretter og får godkendt din forening. For info om puljer og tilskud samt lån af lokaler:

Ny forening
Vær aktiv
Foreningsudvikling
 • Foreningslederakademi
  Foreningslederakademiet skal understøtte det frivillige foreningsarbejdes fortsatte positive udvikling
  Læs mere om foreningslederakademiet
 • Udviklingsforløb for foreninger

  Foreningerne er uvurderlige for lokalsamfundet og bidrager til det idrætsliv, vi har her i kommunen.

  For at understøtte foreningerne i arbejdet med rekruttering og fastholdelse af medlemmer og andre foreningsrelaterede opgaver tilbyder Fritidsafdelingen tilpassede udviklingsforløb.

  Målet er bl.a. at klæde foreningerne på til at have endnu flere aktive borgere, så vi sammen kan nå målet om, at der i 2025 skal være 50 % af kommunens borgere, som er medlem af en idrætsforening, og 75 af borgerne som er fysisk aktive.

  Flere foreninger har allerede taget imod tilbuddet om et udviklingsforløb og har stor glæde af det.

  Bl.a. har Hashøj IF som led i et udviklingsforløb lavet et konkret koncept for mere forældreinvolvering med tilbud om gratis kaffe til forældre, hvilket har været en stor succes.

  Flere oplysninger

  Hvis din forening er interesseret i et udviklingsforløb, så er I meget velkomne til at kontakte breddeidrætskonsulent Lise Østergaard Pedersen på tlf. 29 37 38 76 eller mailen lisep@slagelse.dk.

Profilering og funding
Foreningsinfo og tilbud
Siden er sidst opdateret 14. oktober 2021