Hjælp til profilering af arrangementer

Benyt kommunens kommunikationskanaler til gratis synliggørelse af jeres kultur- og idrætsarrangementer.

Slagelse Kommune giver foreninger gode muligheder for gratis synliggørelse af deres spændende aktiviteter og arrangementer inden for kultur og idræt.

Dermed kan flere borgere få kendskab til de mange gode ting, som sker i kommunen, og få lyst til at deltage i dem. 

Nedenfor kan I læse mere om de forskellige kommunikationskanaler, og hvordan I får indhold på dem. Og husk at I med fordel kan bruge flere forskellige kommunikationskanaler (både egne, kommunale og evt. eksterne), så I forbedrer chancerne for at ramme den ønskede målgruppe.

Oversigt over kanaler
 • Hvad sker der i Slagelse

  Facebook-siden "Hvad sker der i Slagelse" har pt. ca. 2.000 følgere og har til formål at synliggøre arrangementer og aktiviteter inden for kultur, fritid og idræt i Slagelse Kommune.

  På ”Hvad sker der i Slagelse” er I velkomne til at dele jeres arrangementer/aktiviteter, men vi kan også lægge dem på siden for jer.

  Hvordan gør I?

  I skal blot i god tid (senest en uge før) enten sende os et link til en Facebook-event eller lignende, som vi kan dele på "Hvad Sker der i Slagelse".

  Eller I kan sende os nogle få linjer om arrangementet/aktiviteten (formål, tid og sted, oplysninger om evt. entré/deltagerbetaling) samt et godt og relevant billede og gerne et link til en hjemmeside e.l., hvor man kan få yderligere info).

  Så vil vi i det omfang, det er muligt, oprette et opslag på ”Hvad sker der i Slagelse”, hvis vi vurderer, at arrangementet/aktiviteten er af relevans for et bredere udsnit af borgerne. 

  Hvem skal I sende det til?

  Send jeres input til specialkonsulent Casper Skov Andersen (caspe@slagelse.dk).

 • Kultunaut og Det sker

  Kultunaut er en arrangementskalender, som samler alle oplevelser. Her kan alle ganske gratis indtaste deres aktiviteter/arrangementer. De bliver herefter vist både på Kultunauts hjemmeside og mobilapp.

  Det er ikke svært eller tidskrævende at oprette et arrangement. Og hvis du er i tvivl om, hvad du skal skrive i et felt, så er der hjælp at hente til højre på siden.

  Det sker

  Når aktiviteterne/arrangementerne er indtastet i Kultunaut, vises de samtidig også her på kommunens hjemmeside – både på forsiden og under ”Det sker”.

  De vises ligeledes i kalenderen på Visit Vestsjællands hjemmeside, der også trækker data fra Kultunaut.

 • Fritidsafdelingens nyhedsbrev

  Fritidsafdelingen udsender 4 gange om året et nyhedsbrev med de vigtigste nyheder, arrangementer og tiltag på idræts- og fritidsområdet.

  Nyhedsbrevet sendes ud til alle kommunens foreninger samt til en række andre interessenter på idræts- og fritidsområdet. I alt sendes nyhedsbrevet ud til ca. 800 personer.

  Vi modtager meget gerne input til nyhedsbrevet, fx succeshistorier og info om arrangementer, projekter og nye tiltag.

  Sådan får du indhold i

  Send 5-10 linjer om arrangementet/aktiviteten (formål, tid og sted, oplysninger om evt. entré/deltagerbetaling og gerne et par gode billeder samt et link til en hjemmeside med yderligere info) til caspe@slagelse.dk

  Så vil vi bringe det i nyhedsbrevet, hvis det er muligt, og vi vurderer, at arrangementet/aktiviteten er af relevans for et bredere udsnit af borgerne.

  Udsendelse af nyheder 

  Imellem nyhedsbrevenes udsendelse kan Fritidsafdelingen sende nyheder ud enkeltvis, hvis der er tale om en væsentlig nyhed, som ikke kan vente til næste nyhedsbrev.

  Flere oplysninger

 • Infoskærme i idrætshaller

  I alle kommunale idrætshaller er der infoskærme, hvor hallens brugere bl.a. kan læse om de vigtigste nyheder, arrangementer og tiltag på idræts- og fritidsområdet og få et overblik over kommende arrangementer.

  Og vi tager meget gerne imod input fra jer, for eksempel input om kommende arrangementer og nye tiltag.

  Vores haller besøges hver dag af borgere i alle aldre og med forskellig baggrund, så der er god mulighed for at ramme både bredt og målrettet.

  Hvordan får du indhold på dem

  Send nogle få linjer om arrangementet/aktiviteten (formål, tid og sted, oplysninger om evt. entré/deltagerbetaling og gerne et par gode billeder samt et link til en hjemmeside med yderligere info) til caspe@slagelse.dk.

  Så vil vi lægge nyheden på skærmene, hvis det er muligt, og vi vurderer, at arrangementet/aktiviteten er af relevans for et bredere udsnit af borgerne.

  Arrangementskalender

  Infoskærmene taler sammen med Kultunaut. Det betyder, at hvis I har oprettet et arrangement på Kultunaut, så vil det også fremgå af arrangementskalenderen på infoskærmene.

  Flere oplysninger

Siden er sidst opdateret 17. juli 2018