Temamøde om Livet i og omkring hallerne

Bliv opdateret på, hvad der skete til det store dialogmøde om livet i og omkring hallerne samt læs rapporten om motions- og idrætsvaner i Slagelse Kommune, som IDAN har udarbejdet.

Til temamødet den 4. september 2018 var udvikling og nytænkning af det aktive liv og idræts- og fritidsfaciliteterne på programmet. Målet var at få input og inspiration til at retænke de gode rammer for idræts- og fritidslivet i Slagelse Kommune - både i og udenfor hallerne.

Alle input fra mødet blev behandlet af Kultur- og Fritidsudvalget med henblik på at udarbejde konkrete handlinger for livet i og omkring hallerne.

Ny idrætsundersøgelse

Til dialogmødet præsenterede konstitueret direktør for Idrættens Analyseinstitut (IDAN), Maja Pilgaard, resultaterne af den store undersøgelse af borgernes motions- og idrætsvaner, som IDAN foretog her i kommunen i foråret.

Slides fra workshops

Efter Maja Pilgaards oplæg blev der afholdt fire forskellige og meget interessante workshops, der kredsede om spørgsmålene: 

Hvordan kan livet i og omkring hallerne gøre flere aktive? Hvordan kan faciliteter skabe rammerne for flere aktive fællesskaber? Hvilke målgrupper skal vi gøre noget særligt for?

Nedenfor har vi samlet slides fra de workshops, der indeholdt oplæg.

Referat af dialogmødet

Der blev taget referat til de enkelte workshops.

Opfølgning på dialogmødet

På dialogmødet den 4. december vil formand og næstformand for Kultur- og Fritidsudvalget på baggrund af de modtagne input præsentere handlinger for livet i og omkring hallerne. Og derudover vil der være et nyt tema til drøftelse.

Siden er sidst opdateret 25. november 2020