Spring til...

Talentklasser

Bliv en del af talentklasserne, der er et attraktivt uddannelsestilbud til de mange dygtige unge sportsudøvere i vores idrætsforeninger

Talentklasserne på Nymarkskolen har til formål at give unge idrætstalenter som dig en bedre mulighed for at kombinere skole og idræt.

Hvad får du ud af at gå i klassen?

I talentklasserne er både din faglige og din sportslige udvikling i fokus.

Du har de samme obligatoriske fag som alle andre folkeskoleelever, men 2 gange om ugen har du morgentræning med højtkvalificerede trænere.

Du bliver desuden en del af et unikt fællesskab, hvor både klassekammerater og lærere kender til livet som idrætstalent og bakker op om den store indsats, som du lægger i din sport.

Du får desuden tilbudt en madordning med morgenmad, 2 mellemmåltider og frokost afstemt efter dit høje aktivitetsniveau.

Hvordan optager vi nye elever?

Hvert år opretter vi en ny talentklasse på 7. klassetrin på Nymarkskolen. Og vi har nu en talentklasse på alle klassetrin i udskolingen.

Vi optager elever til den nye talentklasse 1 gang om året - normalt i starten af et kalenderår.

Vi optager elever ud fra en vurdering af udtalelser fra din skole og idrætsforening og en fysisk screening, en prøvetræning og en personlig samtale med dig på Nymarkskolen.

Hvordan søger du om optagelse?

Ansøgningsprocessen foregår på Nymarkskolens hjemmeside, hvor du finder relevante skemaer, frister/datoer, kontaktpersoner mv. 

Søg om optagelse i talentklassen

Kom til infomøde

Hvert efterår holder vi et infomøde på Nymarkskolen, hvor dig og dine forældre kan høre mere om talentklasserne, stille spørgsmål osv. 

Find mere info om infomødet på Nymarkskolens hjemmeside. 

Læs folderen om talentklasserne

Talentkoordinator

Mads Schulze Morley

23 48 42 28 majbf@slagelse.dk
Chefkonsulent

Oliver Nørregaard Carlson

51 36 45 11 olica@slagelse.dk
Konsulent

Julie Nygaard Reuter

23 36 35 42 julnyreu@slagelse.dk