Spring til...

Den selvbetjente tid på Slagelse Bibliotek vender tilbage

Den midlertidige lukning, der skyldtes uro og uacceptabel adfærd blandt nogle få, ophæves, og fra mandag den 18. marts er åbningstiderne tilbage ved de normale.

Slagelse Biblioteker og Borgerservice åbner igen for de selvbetjente eftermiddags- og weekendtimer på Slagelse Bibliotek. Det vil sige, at man fra på mandag igen kan lukke sig ind med sit sundhedskort i den selvbetjente tid på Slagelse Bibliotek. Åbningstiderne er kl. 8-20 mandag-torsdag og kl. 8-17 fredag-søndag. Den selvbetjente tid om morgenen har ikke været berørt af lukningen.

Et trygt bibliotek for alle

Den midlertidige lukning i Slagelse kom efter en længere periode, hvor biblioteket i den selvbetjente tid var plaget af uro og forstyrrende adfærd fra en gruppe borgere. Der er løbende, og især siden lukningen, blevet arbejdet på at finde konkrete tiltag og løsninger i tæt samarbejde med Den Kriminalpræventive Enhed KPE, SSP, kommunens ungdomsklubber og politiet. I den forbindelse arbejdes der også på at etablere dialog med den gruppe, som står bag uroen. Biblioteket har også arbejdet med indretning af dele af biblioteket og tydeligere skiltning. Samlet er det bibliotekets håb, at de nye tiltag bidrager til, at biblioteket fremadrettet igen er et trygt sted med plads til alle.

Personale og ledelse på Slagelse Bibliotek og Borgerservice glæder sig til igen at kunne byde velkommen fra på mandag den 18. marts til selvbetjent bibliotek i Slagelse.

Flere oplysninger

Ønsker du flere oplysninger, så kontakt:

  • Leder af Kultur, Biblioteker og Borgerservice, Sanne Kjerstein Madsen
    Tlf.: 61 15 41 74