Spring til...

Varsel om forhøjet vandstand

DMI varsler om forhøjet vandstand torsdag den 25. januar i både Korsør og Skælskør.

Opdatering torsdag morgen

I løbet af natten er prognosen fra DMI nedjusteret til nu ca. 85 cm over normal daglig vande, og ikke noget som så vil give anledning til problemer. Vandet topper ved 11-tiden i dag, torsdag den 25. januar.

Vi forventer at have ryddet og pakket vores foranstaltninger i løbet af eftermiddagen. Indtil vi kan se, at vandet har toppet og er på retur, holder vi ekstra øje med vandstanden og om indsatsen skal justeres.

Nyhed fra onsdag den 24. januar 2024

DMI varsler om forhøjet vandstand torsdag den 25. januar 2024 fra cirka kl. 8 til 12 i både Korsør og Skælskør. Lige nu forventer DMI, at vandstanden topper omkring 104-106 cm., hvis prognoserne holder.

Det skyldes vinden, som presser vandet ind mod vores kyst og skaber oversvømmelser.

Vær opmærksom i trafikken

Slagelse Brand og Redning følger situationen nøje og tager de nødvendige forholdsregler. De sætter skilte op og blokerer riste og sikrer mod oversvømmelser.

Derfor skal du være opmærksom, når du færdes i trafikken, især ved parkeringspladsen ved Caspar Brands Plads og ved Skælskør Bibliotek. Der vil ligger sække over ristene, så vær opmærksom, når du færdes i trafikken.

Vi opdaterer løbende her på Facebook og på vores hjemmeside. Du kan også holde dig orienteret om udviklingen og varsler på DMI’s hjemmeside:

dmi.dk/varsler/

Der er også et kort, hvor du kan se, hvordan trafikken bliver påvirket i Skælskør.

Se kort over Skælskør

Der er ikke indtil videre veje, der bliver påvirket i Korsør.

Hent gratis sandsække

Hvis du har brug for sandsække, har du mulighed for at afhente og fylde gratis sandsække fra kl. 13 onsdag den 24. januar hos Slagelse Brand og Redning, Slagelse Landevej 3 i Korsør.

Se kort over, hvor du kan hente sandsække.