Spring til...

Vi flytter rundt

De kommende måneder flytter flere af de administrative afdelinger til nye adresser i Slagelse. Vi guider dig hen til de nye adresser og fortæller, hvem der flytter hvornår.

Vi har taget hul på en større flytteproces for at udnytte vores ejendomme bedre til gavn for både borgere og medarbejdere. Flere afdelinger er allerede flyttet, mens andre flytter de kommende måneder.

På Dahlsvej i Korsør er Teknik, Plan og Erhverv og Kommunale Ejendomme flyttet sammen. IT & Digitalisering flytter også til Dahlsvej i løbet af efteråret. På Stenstuegade i Slagelse er Kultur og Fritid flyttet sammen med Biblioteker og Borgerservice.

Hvem flytter hvornår?

De kommende måneder flytter flere administrative afdelinger rundt i Slagelse. Nogle afdelinger flytter til en midlertidig placering, imens deres kommende lokaler bliver istandsat.


Herunder kan du få et overblik over, hvem der flytter og hvornår, så du kan forberede dig på, hvor du fremover kan møde os:

Se hvilke afdelinger der flytter og hvornår

Hvad betyder det for mig, f.eks. hvis jeg har et møde?

Vi har i forbindelse med flytningen stort fokus på, at du som borger ikke kommer til at opleve gener. Hvis du skal til et møde, vil du som altid få direkte besked om adressen, hvor mødet holdes. Vi bestræber os på, at der ikke sker ændringer i mødebookingerne, som vi sender ud under flytteperioden. Hvis dit mødested bliver ændret, vil du få direkte besked om, hvor mødet er rykket til.

Vi sørger også for, at afdelingernes nye adresser løbende bliver opdateret her på hjemmesiden.

Find adresse, telefonnummer, åbningstider, telefontider, skrivemulighed og/eller kontaktpersoner for den enkelte afdeling.