Spring til...

Fritid og oplevelser

Vil du gå til en sport, være kulturel i din fritid eller finde den bedste badestrand?

Slagelse Kommune byder på mere end 300 foreninger indenfor idræt og kultur. Vi har samlet alle foreningerne i en database, hvor du kan søge efter lige netop din interesse.

Er du mere til natur og friluftsliv, så har vi flere strande, søer og åer, motionsoaser og stier, skove og åbne naturområder, hvor du kan løbe, dyrke mountainbike, fiske, vinterbade, dyrke kajak og dykning og meget mere.

Er du i stedet til kultur og musik, har vi 4 teatre, 6 spillesteder, 3 biografer og en lang række kunstgallerier. I centrum af Slagelse by finder du hyggelige cafeer og restauranter, natklubber og barer og det er også her vi afholder Slagelse Festuge og Sct. Michaels Nat, som er den største kulturnat udenfor København. I Skælskør kan du opleve særpræget kunsthåndværk af international kaliber på Nordens største keramikcenter Guldagergaard.     

Du har også mulighed for at blive frivillig i en af kommunens mange foreninger eller kulturinstitutioner. Lige meget om du er til håndbold eller til kunstudstillinger.

Kontakt til bosætningsteamet

Adresse

Slagelse Rådhus, Rådhuspladsen 11, 4200 Slagelse

Skriv en besked

Send en kort besked uden personlige eller fortrolige oplysninger – så kontakter vi dig.
Send en besked

Kontakt til bosætningsteamet